Velké Březno: Seniory bude i nadále zahřívat ČEZ Teplárenská

30.03.2016 15:26

Společnost ČEZ Teplárenská prodlužuje spolupráci s Domovem pro seniory ve Velkém Březně. Díky vítězství ve veřejné zakázce bude od letošního dubna i nadále provozovat plynovou kotelnu a zajišťovat dodávku tepelné energie v celém areálu Domova pro seniory. ČEZ Teplárenská v sedmi krajích České republiky vyrábí, dodává a obsluhuje nejen centrální zdroje a sítě, ale i menší energetické jednotky dle přání zákazníků.

Velké Březno: Seniory bude i nadále zahřívat ČEZ Teplárenská
Foto: usti-nad-labem.cz
Popisek: Velké Březno

Domov pro seniory ve Velkém Březně, příspěvková organizace zřízená městem Ústí nad Labem, je tvořen komplexem tří pavilonů, v jehož těsném sousedství stojí historicky chráněná památková budova zámku. Od dubna letošního roku po dobu minimálně dalších jednadvaceti měsíců pro něj bude ČEZ Teplárenská provozovat plynovou kotelnu a zajišťovat dodávku tepelných energií. „Předpokládaná roční dodávka tepelné energie pro vytápění a ohřev teplé vody činí zhruba 2700 GJ. Kromě dodávek tepelné energie je součástí námi dodávané služby také kompletní provoz plynové kotelny, počínaje běžnou obsluhou a údržbou, zpracováním všech předepsaných revizí, nepřetržitého dispečinku a havarijní technické pohotovosti až po odstranění poruchových stavů a případné opravy plynové kotelny. Senioři tak budou od nás mít teplo opravdu bez starostí,“ uvedl Jiří Beran, manažer prodeje z ČEZ Teplárenská.

Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činila 1 746 252 Kč bez DPH. ČEZ Teplárenská dokázala nabídnout o téměř 12 % nižší cenu při zachování požadované kvality dodávek tepla a služeb. Úspěch ve veřejné zakázce je tak potvrzením dosavadní oboustranně spokojené spolupráce Domova pro seniory ve Velkém Březně a společností ČEZ Teplárenská.

ČEZ Teplárenská, a.s. patří k největším dodavatelům tepla v České republice. Působí v sedmi krajích a vytápí více než 140 tisíc domácností, zhruba 90 000 z nich se nachází v Ústeckém kraji. Teplo dodává také do dalších objektů, jako jsou nemocnice, úřady, školy či podnikatelské a průmyslové areály. Vyrábí, dodává a obsluhuje nejen centrální zdroje a sítě, ale také plynové kotelny, kogenerační jednotky, tepelná čerpadla aj. „Portfolio služeb se s důrazem na udržení jeho kvality snažíme neustále rozšiřovat. V loňském roce byl patrný dynamický nástup poradenství, které doplňuje naši komplexní nabídku v oblasti dodávek tepelné energie. Využívají jej zejména vlastníci bytových domů a veřejné instituce, ale i zákazníci z komerční sféry, kterým spolupráce umožňuje naplno věnovat svůj čas k rozvíjení vlastních aktivit,“ řekl Radim Sobotík, obchodní ředitel ČEZ Teplárenská.ˇ

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…