Vsetín: Dům kultury prochází opravami

31.08.2017 16:46

V průběhu letních měsíců byly zahájeny v Domě kultury Vsetín nutné opravy, spojené s revitalizací povrchu jeviště velkého sálu. Opravné práce rovněž probíhají na osobním výtahu, který je dočasně mimo provoz.

Vsetín: Dům kultury prochází opravami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„V červenci byl opraven povrch jeviště velkého sálu, který trpí zejména při divadelních a hudebních akcích těžkou technikou, která je na něm instalována. Zároveň byla provedena úprava pravé části schodů na jeviště tak, aby bylo možno navážet mobiliář vozíkem, což dosud možné nebylo. Úprava schodů navíc může posloužit i imobilním účinkujícím k nástupu na jeviště,“ uvedl Dušan Trličík z domu kultury.

Zároveň byla započata také oprava osobního výtahu. Ta potrvá nejdéle do 10. října a návštěvníci domu kultury, zejména imobilní se dočkají přepravy zařízením podle současných technických požadavků. V případě nutnosti přepravy do vyšších pater budou moci po dobu opravy osobního výtahu využít ve spolupráci s vrátnou službou DK výtah v restaurační části.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …