Vsetín: Interiér Azylového domu je útulnější

04.11.2018 12:47

Prostory pobytové služby Azylového domu pro ženy a matky s dětmi, o.p.s. Vsetín na Hrbové prošly v minulých několika týdnech výraznou rekonstrukcí. Osm pokojů a společenská místnost byly vymalovány a vybaveny novým nábytkem a doplňky tak, aby se zde maminky s dětmi cítily co nejlépe.

Vsetín: Interiér Azylového domu je útulnější
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Dosavadní vybavení zmíněné části azylového domu bylo již nevyhovující. Vedení zařízení proto oslovilo okolní firmy, zda by nepomohly a nepodílely se na projektu obnovy a zútulnění prostor pro klientky azylového domu. A jejich žádost padla na úrodnou půdu.

„Děkujeme sponzorům, kterými jsou společnosti IKEA Česká republika, s.r.o., Stín Kovo s.r.o., Indet Safety Systems a.s., WOCO STV s.r.o., Fatra a.s., které poskytly celkovou částku ve výši 184 tisíc korun,“ uvedl ředitel azylového domu Michal Trčálek s tím, že na realizaci přestavby pokojů se navíc v rámci dobrovolnických dnů podílelo také 11 zaměstnanců IKEA Ostrava, kterým patří zvláštní poděkování.

Dnes už tedy bydlí maminky se svými dětmi v pokojích, které jsou krásné, moderní a upravené. „Mají tak možnost nejen trávit čas v příjemném prostředí, ale načerpat inspiraci a motivaci pro své vlastní budoucí bydlení,“ sdělila vedoucí pobytové služby azylového domu na Hrbové Alexandra Kročilová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…