Zábřeh: Hlavní příjezdová cesta do místní části Hněvkov bude už brzy bezpečná

13.11.2022 21:17 | Tisková zpráva

K uzavírce komunikace se uskuteční v úterý 15. listopadu 2022 setkání s občany.

Zábřeh: Hlavní příjezdová cesta do místní části Hněvkov bude už brzy bezpečná
Foto: youtube.com
Popisek: Zábřeh na Moravě

Zejména při silném větru a dešti museli řidiči často čelit nástrahám v podobě padajících větví, stromů či kamení. Místní šetření města a Správy silnic Olomouckého kraje odhalilo výskyt zvětralých skalních útvarů, které ohrožují plynulost a bezpečnost provozu. Opatření k zajištění bezpečnosti se podařilo zajistit ještě v letošním roce.

Vyžádá si ale potřebnou dopravní uzavírku silnice mezi Nemilí a Hněvkovem, a to od 28. listopadu do 21. prosince. Nejprve bude probíhat odstranění lesního porostu pro potřeby následného odstranění nebezpečných skalních převisů. Důvodem úplného uzavření je především šířka dané komunikace v souvislosti s nasazením těžké techniky. Objízdná trasa povede přes Hoštejn.

K uzavírce komunikace proběhne v úterý 15. listopadu 2022 setkání s občany. Informace poskytnou a na dotazy budou odpovídat starosta města František John a vedoucí Odboru rozvoje a územního plánování Dalibor Bartoň. Setkání bude zahájeno v 16 hodin v místnosti osadního výboru, Hněvkov 64.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…