Železný Brod: Město vysoutěžilo levnější dodávky elektrické energie

24.01.2017 7:34

Město Železný Brod na podzim loňského roku vypsalo veřejnou zakázku, jejímž předmětem byla dodávka elektrické energie v rámci sdružených služeb pro období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2018, a to v rámci tzv. centralizovaného zadávání ve smyslu § 3 zákona.

Železný Brod: Město vysoutěžilo levnější dodávky elektrické energie
Foto: Železný Brod
Popisek: Železný Brod

V rámci výběrového řízení bylo osloveno 5 uchazečů a výzva byla zveřejněna na obvyklých místech. Nabídku podali 4 uchazeči, přičemž vybrán byl uchazeč na základě hodnocení podle ceny. Nejnižší nabídkovou cenu podala společnost Amper Market, a.s.

Díky soutěži bude radnice a její příspěvkové organizace v následujících dvou letech platit za elektřinu podstatně levněji. Průměrná cena za MWh tak vychází na 833 Kč, přičemž v roce 2016 byla na úrovni 956 Kč a v letech 2014-2015 činila 1 076 Kč.

S výsledkem výběrového řízení jsme spokojeni, jelikož se podařila vysoutěžit velmi pěkná cena energií, která zajistí další úsporu nákladů pro Město a jeho příspěvkové organizace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.