Znojmo: Město představilo veřejnosti strategický plán

24.08.2023 13:33 | Tisková zpráva

V Dolním sále Znojemské Besedy se dnes lidé mohli seznámit se Strategickým plánem města Znojma pro období 2024 – 2030.

Znojmo: Město představilo veřejnosti strategický plán
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Strategický plán je prakticky hotový, proto jsme jej v této fázi chtěli představit lidem, aby měli možnost se k jeho celkové podobě ještě před projednáním v zastupitelstvu vyjádřit,“ komentovala dnešní událost místostarostka Znojma Petra Svedíková Vávrová.

Strategický plán vznikal od poloviny roku 2022. „Je to zásadní dokument pro rozvoj našeho města, obsahuje vizi, strategické priority, ale i konkrétní projekty, které přispějí ke zlepšení života obyvatel našeho krásného města,“ dodala Svedíková. S aktuální podobou strategického plánu budou následně seznámeni zastupitelé, kteří budou mít vliv na jeho konečnou podobu. Právě ti pak budou po připomínkové fázi na nejbližší schůzi zastupitelstva, která se koná 18. září 2023, finální podobu strategického plánu projednávat a schvalovat.

Do tvorby strategického plánu promítlo město také podněty občanů a zkušenosti a připomínky expertů, kteří se mimo jiné zapojili do činnosti speciálních pracovních skupin k tvorbě strategického plánu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…