Znojmo: Na Pivních slavnostech budou lákat dvě pivní hospody

02.06.2017 17:32

Kde se pivo vaří, tam se dobře daří…zpívá se ve známé písničce. A ve Znojmě se pivo nejen vaří, ale dobře se i daří. Přesvědčit se o tom může každý návštěvník letošních červnových Pivních slavností 2017.

Znojmo: Na Pivních slavnostech budou lákat dvě pivní hospody
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Třetí ročník vyhledávané lidové zábavy vypukne v sobotu 10. června v centru města v blízkosti areálu pivovaru. Pivní svátek zorganizovalo město Znojmo a Znojemská Beseda za spolupráce dvou generálních partnerů Znojemského městského pivovaru a pivovaru Hostan. Prodejní stánky obou tak najdou vyznavači pěnivého moku na Horním i Václavském náměstí. Na ulici Přemyslovců je doplní stánky Hasičského pivovaru Bítov a znojemského Pivovaru U Šneka.

Hned do dvou pivních hospod se budete moci podívat na Horním náměstí, na kterém ve 14.00 hodin odstartuje i hudební program. Postupně se na pódiu vystřídá pět kapel s hvězdnými Wohnouty v závěru. A pokud by někomu k pivku tahle muzika neseděla, stačí se přesunout jen o pár metrů vedle na Václavské náměstí. I tady bude připravené pódium s muzikanty třeba ze skupiny Ovoce nebo Jaksi Taksi a další.

Uzavírky během Pivních slavností

V průběhu akce Pivní slavnosti 2017 budou uzavřeny ulice Přemyslovců, Václavské náměstí a Horní náměstí ve Znojmě. Ulice budou uzavřeny od pátku 9. června do neděle 11. června. Ulice Přemyslovců bude uzavřena od křižovatky s Václavským náměstím až na konec ulice. Vjezd na Horní náměstí bude uzavřen v horní i dolní části. Průjezd přes Horní náměstí na ulice Kovářská je zachován, stejně tak jako od ulice Zelenářská směrem na ulici Veselá.

Program Pivních slavností 2017

Horní náměstí
14.00 The Fialky
16.00 Medvěd 009
18.00 Walda gang
20.00 Arakain
22.00 Wohnout

Václavské náměstí
13.00 Louty
15.00 Civilní Obrana
17.00 Ovoce
19.00 Quattro Buggy
21.00 Jaksi Taksi

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …