Znojmo: Nominujte osobnosti na Cenu města

12.01.2024 22:31 | Tisková zpráva

Znáte někoho, kdo se významnou měrou zasadil o rozvoj nebo propagaci města Znojma? Nominujte ho na Cenu města Znojma. Navrhovat lze jednotlivce i kolektivy, a to až do 28. února 2024.

Znojmo: Nominujte osobnosti na Cenu města
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Cenu města Znojma uděluje zastupitelstvo od roku 2016 za významnou uměleckou, hospodářskou, publicistickou, sportovní a jinou činnost, práci nebo díla, která jsou v úzkém vztahu k městu Znojmu nebo byla vytvořena na jeho území. Návrhy mohou podávat představitelé města i občané, spolky nebo sdružení. Ocenění obdrží pamětní list a symbolický klíč k městu.

Nominace přijímá odbor vnitřní správy Městského úřadu Znojmo na e-mailu lidmila.sobova@muznojmo.cz. V návrhu je třeba uvést jméno kandidáta, jeho datum narození a další kontaktní údaje, popsat, jaké oblasti se nominovaný věnuje, a zdůvodnit jeho přínos městu. Přidat je třeba i jméno a adresu navrhovatele.

V roce 2023 byla Cena města Znojma udělena třem osobnostem. Iveta Hlobilová ji získala za svoji charitativní činnost na podporu Nadace pro transplantaci kostní dřeně, MUDr. Anošt Růžička in memoriam za dlouholetou práci pro občany Znojma v profesi lékaře a vedoucího zdravotnické záchranné služby a zakladatel Klubu mladých filatelistů Stanislav Dušek za dlouholetou práci s mládeží.

Všechny podrobnosti a přehled všech držitelů Ceny města Znojma najdete na webu města Znojma v sekci „O Znojmě“ - Cena města Znojma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…