Znojmo: Stromy k adopci zmizely během pár hodin

03.05.2016 18:00

Adopce stromů v právě revitalizovaném Dolním parku ve Znojmě, kterou město spustilo včera, je u konce. Jeden den stačil na to, aby si zájemci adoptovali 85 nových a 27 stávajících stromů.

Znojmo: Stromy k adopci zmizely během pár hodin
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

„Chtěl bych poděkovat všem, kteří se do adopce stromů zapojili, zapíší se tím do historie města. Zároveň bych chtěl vzkázat všem těm, na které nyní nedostalo, že nemusí být smutní. V adopci stromů budeme pokračovat i v budoucnu,“ říká starosta Znojma Vlastimil Gabrhel.

Za symbolickou částku 1 000 korun obdrží dárce certifikát o adopci stromu, děkovný dopis od starosty Vlastimila Gabrhela a přímo u stromu bude upevněna pamětní tabulka se jménem dárcem, který rovněž bude mít možnost aktivně se zúčastnit výsadby „svého“ stromu. O termínu samotné výsadby bude včas informován.

Koordinátorka projektu Zdravé město Znojmo Petra Mahrová se také ozve všem, kteří projevili o adopci stromu zájem. Každý se tak v průběhu několika dní osobně dozví, zda měl to štěstí a adoptoval si strom včas. Většina stromů totiž byla zabrána během několika málo hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kladno: Na městských sportovištích je letní sezona v plném proudu

13:08 Kladno: Na městských sportovištích je letní sezona v plném proudu

Venkovní sportoviště na kladenském Sletišti a v jeho těsném sousedství se naplno probudily k životu.…