Znojmo láká občany k pohovorům pro logistickou společnost

29.03.2015 19:31

Firma DHL Supply Chain, mezinárodní společnost působící v oboru logistiky, hledá nové pracovníky pro svou pobočku v Pohořelicích. Pohovory budou probíhat také ve Znojmě.

Znojmo láká občany k pohovorům pro logistickou společnost
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Byli jsme osloveni firmou DHL s nabídkou inzerce práce v radničních Znojemských LISTECH, kterou máme v rámci projektu Kolumbus zdarma. Pro pohovory s potencionálními zájemci o práci jsme firmě nabídli naše prostory, a tak se výběrové řízení na pracovní pozice bude konat přímo ve Znojmě,“ říká starosta Znojma Vlastimil Gabrhel.

Výběrové řízení s krátkou prezentací společnosti se uskuteční v pátek 3. dubna v 10:00 hodin v prostorách Podnikatelského inkubátoru v budově úřadu na náměstí Armády 8. Přijít může každý, stačí přinést životopis.

Firma DHL nabízí práci ve stabilní mezinárodní společnosti s vedoucím postavením na trhu, odpovídající mzdové ohodnocení, plně hrazené stravenky v hodnotě 70 Kč, 25 dnů dovolené, zvýhodněné telefonování, vitamínové balíčky, slevy na kulturní akce, penzijní připojištění a další výhody. Více informací podá Marcela Chovan (marcela.chovan@dhl.com, 519 405 124).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: znojmocity.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…