ANO: Koho a proč se bojí Sdružení Mostečané Mostu?

13.06.2015 18:35

Jako každý měsíc byli družstevníci SBD Krušnohor „obdarováni“ zpravodajem Krušnohor. Pozornému čtenáři jistě neunikne skutečnost, že od loňských komunálních voleb připomíná tento měsíčník spíše stranický plátek jedné z místních politických stran Sdružení Mostečané Mostu, jejíž přední členové jsou bezpochyby spjati s vedením bytového družstva Krušnohor. Čisté úmysly tohoto politického sdružení pozornému čtenáři jistě neuniknou. Zamysleme se, kdo tento zpravodaj vydává, tiskne a hlavně platí. Jsou to družstevníci?

ANO: Koho a proč se bojí Sdružení Mostečané Mostu?
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Na základě publikovaných článků ve výše uvedené tiskovině, jejichž podstata není založena na reálných skutečnostech a aktivitách hnutí ANO, cítíme potřebu reagovat.
Připomeňme si některá fakta: Po komunálních volbách se hnutí ANO stalo jedním ze dvou koaličních partnerů vítězné strany Severočechů.

V zastupitelstvu města usedlo do křesla šest zástupců z řad hnutí ANO. Zastupitelstvo města Mostu se skládá ze 45 politiků. Je těžké si spočítat poměr sil? Pro opoziční Sdružení Mostečané Mostu ano? Proč útočí zástupci tohoto uskupení pouze na hnutí ANO a na ostatní členy nové vlády nikoliv?

ANO se snaží a bude nadále plnit svůj volební program dle možností volebního výsledku a zodpovědnosti k voličům. Naší snahou je od počátku nezvyšovat městský rozpočet a tím pádem nezadlužovat město Most. To jsme opravdu svým voličům slíbili! A to také plníme.

My jsme se rozhodli makat a zůstat slušní. Na zákulisní hry prostřednictvím médií nemáme ani chuť, ani čas. Nemáme prostor ani na to, abychom zveřejňovali drobnosti, které se nám podařilo prosadit.

Víte, co dělá ANO? Jsou to návrhy a práce např. na:

Přípravy projektů s možností využití prostředků Evropské unie z důvodu minimalizace zatížení rozpočtu našeho města.

Revizi nájemních smluv městského majetku z hlediska výhodnosti pro město a optimalizace hospodaření s městským majetkem.

Vypracování studie využitelnosti mostu u nemocnice pro jeho značnou degradaci s předložením několika variant. Mimochodem parkovací dům je nápad ANO.

Oživení náměstí prostřednictvím kulturních a jiných akcí a s tímto spojená podpora cestovního ruchu v našem městě, zatraktivnění centra města a v nemalé míře také podpora hospodářského růstu malých podnikatelů (například farmářské trhy, apod.).

Čtyřistatisícové úspoře na provozu veřejných toalet.

Snížení schodku rozpočtu města o 40 miliónů.

Narovnání pravidel pro rozdělování dotací s jednoznačnou a transparentní podporou mládežnického sportu.

Snížení úvěrové zátěže na sportovní halu ve výši 4 mil. Kč apod.

Pracujeme, myslíme na Vás občany a děláme vše pro to, aby i nám v Mostě BYLO LÍP!

Bohužel, stále nedokážeme najít odpověď na otázku: Koho a proč se bojí Sdružení Mostečané Mostu, že neustále okopávají minoritního koaličního partnera současného mosteckého politického vedení města?

Jako odpověď se nabízí epigram Stanisława Jerzyho Lece: „Nezlobte se na trpaslíky, že vám okopávají kotníky, oni výše nedosáhnou.

Politické hnutí ANO 2011 Most

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…