Babiš: Sobotka a jeho přátelé rozprodali velkou část bohatství kraje Bakalovi

09.07.2017 18:16

Andrej Babiš na Facebooku k Moravskoslezskému kraji

Babiš: Sobotka a jeho přátelé rozprodali velkou část bohatství kraje Bakalovi
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš

Dostal jsem vzkaz ze severu Moravy. “Ukažte se v zapomenutém Moravskoslezském kraji, který upadá v zapomnění, co se investorů týče. Lidi Vás mají rádi a budou Vás volit. Vydržte,” napsala mi paní Pavla Pardubická. Děkuji jí za podporu a vám všem ostatním chci vzkázat ze srdce:

Sobotka a jeho přátelé sice rozprodali velkou část bohatství kraje Bakalovi, ale teď se karty obrací. Váš kraj má jako hejtmana našeho skvělého Ivo Vondráka a Ostrava zase našeho primátora Tomáše Macuru.

Nastartovali jsme investice společnosti Siemens včetně podpory vědy a výzkumu. Bylo založeno Moravskoslezské inovační centrum, ve kterém budeme podporovat podnikání mladých, malých a středních firem.

Děláme všechno proto, aby sever Moravy přestal být známý špatným ovzduším, nízkými platy a mafiány napojenými na ČSSD ale stala se z něj moderní a dynamická ekonomika.

Přitom neinvestujeme jen do průmyslu, ale do celkové kvality života. K němu patří samozřejmě kultura. Chystáme spoustu projektů včetně Krajské vědecké knihovny, rozšíření Galerie umění a velkého koncertního sálu. Kraj bude do pár let doopravdy žít. To mi věřte.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…