Balín: Nový dezinformační zdroj za veřejné finance?

07.03.2020 13:17

Ministr Adam Vojtěch lhal. Bylo to na podnět svého vládního šéfa nebo jen PR A. Babiše? Nebo se chtěl sám zavděčit, Nebo proč to vůbec udělal?

Balín: Nový dezinformační zdroj za veřejné finance?
Foto: archiv V. Balína
Popisek: Exsenátor Vlastimil Balín a jednatel hnutí Občané městu, město občanům

Čeho je moc, toho je příliš.... říkávala i moje babička, když vnoučata zlobila. Nedávno novináři odhalili identitu autora a snad i správce jednoho z dezinformačních webů Aeronet. MV ČR těchto "přinašečů zaručeně objektivních zpráv" vede na čtyři desítky. Ovšem mělo by si co nejrychleji do této databáze zařadit ministra zdravotnictví, známého šoumena z jedné nejmenované reality show, který se přes agenta Bureše dostal na ministerstvu zdravotnictví dostal tzv. k lizu.

A i zde řádí, seč mu síly stačí. Nyní začal vyrábět i fake news, očekávaje, že zabije dvě mouchy jednou ranou. Jeho terčem se stala soukromá laboratoř, která odhalila dva případy nakažení koronavirem. Tuto akreditaci však má jen snad dvacítka pracovišť, mezi nimiž je jen jedno soukromé. A čistě náhodou jde o laboratoř holdingu Agel.

Je-li situace natolik vážná, a ona přes prvotní ujišťování právě od premiéra Babiše a jeho ministra zdravotnictví Vojtěcha vážná je, nebylo by potřeba, aby byl počet pracovišť, analyzujících přítomnost koronaviru u pacienta, co nejvíce? A že to na soukromém pracovišti, laboratoři Tilia umějí, jistě prokázali. Tak, pane ministře, jste v pořádku? Nebo vás v tom ANO bude líp! již natolik obloudila sebestřednost, přesvědčení, že to máte nadosmrti, a pýcha, že i v tak těžké zdravotní situaci máte potřebu lhát?

Více ZDE

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…