Bezecný (ČSSD): Proč policie nepovalila na zem Klause? Kolik lidí nakazil on?

09.03.2021 17:24

Neustále si kladu otázku, proč někdo, o kom je možné se domnívat, že je inteligentní, popírá roušky a covid. Odpověď je jednoduchá. I když velice zarážející. Posty propagátorů protiepidemických opatření jsou již obsazené. A tak, pokud se chce někdo zviditelnit, musí přijít s novou myšlenkou. Okamžitě se pasovat do role ochránce lidských práv.

Bezecný (ČSSD): Proč policie nepovalila na zem Klause? Kolik lidí nakazil on?
Foto: ČSSD
Popisek: ČSSD

Anketa

Hospodařila Babišova vláda v době pandemie dobře s našimi penězi?

60%
40%
hlasovalo: 12418 lidí
Otázkou zůstává, kolik Václav Klaus svým nezodpovědným chováním bez roušky na veřejnosti nakazil okolo stojících lidí. Je zřejmé, že v době, kdy byl bez roušky, byl již nakažený. A každý nemá tu možnost se léčit v Ústřední vojenské nemocnici. 

Pan poslanec Lubomír Volný.

Než začal se svojí kampaní, nikdo ho neznal. Teď je „národní hrdina".  Alespoň si tak připadá. Vždyť za své názory – za svoji pravdu – byl perzekuován. Vyvolat stádový efekt je velice snadné a jednoduché. A umožnit někomu, aby mohl odbourávat svoji frustraci a beztrestně pokřikovat na policisty – gestapo, gestapo – proč ne? Když se nemohou vyřádit na fotbalových stadiónech, dostanou jinou možnost.

Podle Klause, Volného, Bojka a dalších jsou veškerá protiepidemická opatření zbytečná a diskriminující. Navíc prý porušují lidská práva a Ústavu. Proto by jejich práce v nemocnicích byla nejen prospěšná, ale navíc by se i ušetřilo. Nemuseli by mít ochranné pomůcky. A umírající na covidových odděleních by brali pouze jako nemístnou lživou propagandu. Proto by nebyli ani stresováni. 

Hodně lidí mi říká, že by jim dali před držku. Nejen že by to nepomohlo. Ale mohli by se při tom nakazit „neexistující pandemií". Nebo také blbostí. Policie při zásahu zřejmě vyslyšela můj názor, že by se odpírači roušek měli evidovat. A tak provedla kontrolu dokladů. Bohužel až v době, kdy hlavní aktéři demonstrace zmizeli. Jestli jste si všimli, při demonstraci několik lidí přišlo k policejnímu kordonu. Něco jim ukázali, a policie je pustila za zátaras. Že by nový Zifčák-Růžička?

Zasahovat proti antirouškařům!?  Některé zásahy jsou však již za hranou. Povalit třicetiletou ženu na zem, kleknout si na ni a nasadit jí pouta za zády!  A to vše před jejím pětiletým dítětem. Neměla roušku?  Proč také nepovalili na zem Václava Klause, Lubomíra Volného a Mariana Bojka? Jeden člen VB mi kdysi říkal, že mají zakázáno ženám nasazovat pouta. Mužům poutat ruce jen vepředu. A dozadu dávat pouta jen nejtěžším nebezpečným zločincům.  A to byla totalita.

Miroslav Josef Bezecný, redaktor a publicista, člen ČSSD

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tomáš A. Nový

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

8:06 Vích (SPD): Oslavy konce 2. světové války nejsou jenom Slavnosti svobody v Plzni

V těchto květnových dnech si opět připomínáme konec 2. světové války v Evropě a definitivní porážku …