Bzura (TOP 09): Nerozumím tomu, Babiš tvrdil, že je pro zachování limitů těžby

06.03.2015 14:31

TOP 09 je zásadně proti rozšiřování těžby, a proto včera podpořila při jednání zastupitelstva návrh radních na zachování těžebních limitů v kraji. Zastupitelstvo Ústí nad Labem ale nakonec takové usnesení nepřijalo. A to i přesto, že koalice deklarovala, že s rozšířením těžby nesouhlasí.

Bzura (TOP 09): Nerozumím tomu, Babiš tvrdil, že je pro zachování limitů těžby
Foto: top 09
Popisek: Logo TOP 09

„Jsem rozčarovaný z toho, že se město k aktuální otázce nedokázalo jednoznačně postavit. Rozhodnutí zastupitelstva nerozumím i z toho důvodu, že předseda hnutí ANO tvrdí, že je pro zachování limitů těžby v Ústeckém kraji. Jeho zastupitelé ze stejného hnutí v Ústí nad Labem ale hlasovali jinak, i když návrh na usnesení sami předložili,“ říká zastupitel města za TOP 09 Radim Bzura.

„Postoj města mě mrzí zvlášť v tomto případě. TOP 09 podporuje rozvoj regionu a podnikání spíše než drancování krajiny,“ dodal Bzura.

Po pondělním jednání zastupitelstva statutárního města Ústí nad Labem je podle něj jasné, že koalice politických hnutí PRO Ústí a ANO nemá v zastupitelstvu většinu a nemůže prosadit ani své vlastní návrhy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…