ČSSD: Rozpočtový výbor zvolil svého zástupce do komise pro výběr Šlachty

03.09.2016 14:59

Členové Rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR zvolili svého zástupce do výběrové komise, která bude posuzovat uchazeče o místo zástupce generálního ředitele Generálního ředitelství cel (GŘC) pro oblast pátrání. Stal se jím Karel Fiedler, místopředseda Rozpočtového výboru.

ČSSD: Rozpočtový výbor zvolil svého zástupce do komise pro výběr Šlachty
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Rozpočtový výbor na své poslední schůzi projednal bod „Nové kompetence a zajištění implementace nových agend celní správy po nabytí účinnosti zákona č. 242/2016 Sb., celní zákon; informace ministra financí a představitele GŘC.“ Poslanci se ministra financí také dotazovali na personální krizi vedení Celní správy a okolnosti plánovaného příchodu bývalého šéfa ÚOOZ Roberta Šlachty do pozice zástupce generální ředitele GŘ pro oblast pátrání. „Vzhledem k tomu, že část poslanců shledala postup ministerstva financí v této věci jako nestandardní, byl přijat návrh, aby ve výběrové komisi, která bude posuzovat uchazeče na tuto pozici, zasedl také zástupce sněmovního Rozpočtového výboru. Přítomný generální ředitel Celní správy Milan Poulíček zaujal k tomuto návrhu vstřícný postoj,“ uvedl Václav Votava, předseda Rozpočtového výboru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.