Černoch (Úsvit): Každý politik musí chránit zvyky, kulturu a životy našich lidí!

09.01.2015 20:13

V první řadě vyjadřuji hlubokou účast pozůstalým zavražděných novinářů a policistů v Paříži. Tato brutální vražda islamistických radikálů svědčí o tom, na co my v hnutí Úsvit již dávno poukazujeme.

Černoch (Úsvit): Každý politik musí chránit zvyky, kulturu a životy našich lidí!
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

Radikální islamismus a islamistický terorismus je v Evropě přítomen a tím pádem to není žádné vzdálené téma. Naopak. Tak, jako se střílelo v Paříži, se může z podobných důvodů dít kdekoli v Evropě. Česká vláda a vlastně všichni občané by si měli uvědomit, že se musíme efektivně bránit, a že musíme upravit legislativu, abychom uchovali naše tradice a ochránili životy našich občanů! V rámci celospolečenské diskuze na téma radikálního islamismu plánujeme uspořádat odborné diskuze. Radikální posun těchto temných sil nás vedle těchto seminářů vede k okamžitému dokončení legislativních změn našich zákonů a zároveň vyzvat vládu k představení akčního plánu, jak této hrozbě čelit. Všechny tyto nutné změny nejsou útokem na svobodu vyznání a slušné spoluobčany. Každý politik je povinen chránit zvyky, kulturu a životy našich lidí!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Černoch

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…