Česká Suverentita: Malost tak zvané české elity

14.11.2015 15:16

„Česká hysterie z uprchlíků je projevem malosti“ . Tak nějak si rádoby tak zvaná česká elita prostřednictvím i některých rektorů vysokých škol dovoluje zpochybňovat silné obavy obyvatelstva z migrační invaze.

Česká Suverentita: Malost tak zvané české elity
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Volfová

V obdobném duchu vystupují představitelé  EU,  řada našich  politiků, a  dalších. Neštítí se urážet hlavu státu a všechny, kteří upozorňují na vážné nebezpečí, které je s uprchlickou migrační vlnou spojeno. Hnutí Islám v České republice nechceme, politická strana Česká suverenita, vždy upozorňovaly jaké důsledky to může mít pro Evropu a Českou republiku. Tragédie V Paříži, kdy při útoku podle svědků arabský mluvících osob zahynuly ve večerních hodinách dne 13.11. 2015 desítky osob, potvrzuje vážnost situace. Odsuzujeme tento teroristický čin, vyjadřujeme naší hlubokou  účast rodinám a blízkým obětí. To co se stalo, se může stát i v naší zemi. Pokud si to ti, kteří to nechtějí vidět stále ještě neuvědomují, pak nesou odpovědnost z které je nutné vyvodit důsledky. Snahu a úsilí  o ochranu České republiky před nebezpečím expanzivního islámu, nelze vykládat jako malost. Ten kdo to nepochopil se staví na stranu těch sil, kterým jde zcela o něco jiného, než je často  řadou politiků i společensky významných osob, za silné účasti médií  prezentováno.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…