Chabr (TOP 09): Pražská plynárenská nabízí v době pandemie mobilní kancelář

05.03.2021 5:35

I když zákazníci Pražské plynárenské mohou veškeré záležitosti spojené s dodávkou energií řešit online a společnost toto řešení doporučuje, myslí i na ty, pro které je tato forma komunikace obtížně využitelná nebo složitá.

Chabr (TOP 09): Pražská plynárenská nabízí v době pandemie mobilní kancelář
Foto: TOP 09 / Martin Kubica
Popisek: Jan Chabr

Po dobu, kdy budou z důvodu pandemie COVID uzavřeny obchodní kanceláře společnosti, přijede mobilní kancelář Pražské plynárenské neodkladné záležitosti spojené s dodávkou energií vyřídit k zákazníkům.

Anketa

Nechali byste si píchnout vakcínu Sputnik V? (Ptáme se od 2.3.2021)

88%
12%
hlasovalo: 30340 lidí

Služba je k dispozici na území Prahy, je určena zejména pro zákazníky seniorského věku nebo handicapované zákazníky a je poskytována při dodržení maximálních hygienických opatření a zabezpečení. Je ji možné objednat od pondělí do pátku denně od 8 do 18 hodin prostřednictvím bezplatné zákaznické linky 800 134 134. Při objednávce uveďte, že se jedná o službu „mobilní kancelář.“

„Jsem rád, že si Pražská plynárenská jako městská společnost uvědomuje, že pro některé naše spoluobčany může být vyřešení nezbytných záležitostí pouze online cestou problematické a připravila pro ně i alternativní řešení. Prosím, všímejme si v této nelehké době svých, zejména  starších, sousedů a v případě potřeby jim podejme pomocnou ruku. Ne vše, co nám připadá  snadné a samozřejmé, se tak totiž může zdát i jim,“ uvedl radní hl. m. Prahy Jan Chabr.

Městská společnost Pražská plynárenská patří mezi nejvýznamnější tuzemské dodavatele energií. Plynem a elektřinou zásobuje odběratele nejen v Praze, ale poskytuje služby po celé České republice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.