Chalupa (ANO): Sním, či bdím? Zaorálkovo MZV považuje Bangu za výkladní skříň české kultury

13.06.2017 13:20

Nic proti panu Bangovi, skutečně to není o tomto umělci, spíš přemýšlím o tom, co se to v naší zemí děje, jaké duševní pochody probíhají v některých mluvicích hlavách které řídí tuto zem...

Chalupa (ANO): Sním, či bdím? Zaorálkovo MZV považuje Bangu za výkladní skříň české kultury
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Bohuslav Chalupa

Nemohu si pomoci, ale musím zareagovat na skutečnost, že páně Zaorálkovo Ministerstvo zahraničních věcí (ČSSD) považuje pana Radka Bangu za „výkladní skříň české kultury“. Zaorálkův resort ho poslal zpívat do centra Evropy, do Štrasburku, aby reprezentoval Českou Republiku, tedy náš národ před ostatními unijními zeměmi. A já bláhový si myslel, že k výkvětu naší kultury patří třeba například Vojenský umělecký soubor Ondráš…..

Nic proti panu Bangovi, skutečně to není o tomto umělci, spíš přemýšlím o tom, co se to v naší zemí děje, jaké duševní pochody probíhají v některých mluvicích hlavách, které si česká veřejnost v roce 2013 zvolila a kteří se takto podílejí na reprezentaci české občanské veřejnosti, naší země.

Nemohu si pomoci, ale označit pana rappera Radka Bangu alias Gipsy.cz za výkladní skříň české kultury a poslat jej, aby nás všechny reprezentoval ve Štrasburku (fakt je, že si nejsem jist, zda nejde „jen“ o nějakou předraženou akci EU, kterou bychom možná mohli připodobnit k takovému „multikulti Ein Kessel Buntes) před ostatními unijními zeměmi je nejen nesprávné, neprofesionální, neobjektivní - je to především a  bohužel výraz vysloveně arogantního postoje části politického vedení země vůči svým vlastním občanům.

Nemohu si pomoci, ale mám velmi ošklivý pocit z naprosté ztráty národní hrdosti, patolízalství vůči nositelům destrukčních názorů pro celou evropskou společnost a další degradaci domácí politiky jako takové…..a působí to, omlouvám se, i jako organizování naprosto nechutných, cílených aktivit, které více než s čím jiným mohou souviset se zajišťováním si budoucího uplatnění těch politiků, kteří v našem národním prostředí neuspěli a očekávají od evropské vrchnosti, jako invalidní veteráni z I. Světové války, přidělení politické trafiky. 

Mimochodem, pokud to takto probíhá v každé unijní zemi, že ti co byli chvíli u národní moci a drželi navzájem „basu“ se o sebe tímto způsobem navzájem postarají, není divu, že EU je tam kde je.

Nemohu si pomoci, ale mám pocit, že se tu někdo úplně zbláznil a přestal vnímat realitu, asi opět v záchvatu hysterie z možného výsledku voleb. Nevím, jakou odvahu projevil pan Banga, ale osobně znám lidi, kteří projevili odvahu při záchraně lidských životů – policisté, vojáci, hasiči i běžní občané a někteří přitom i zahynuli a víte, co pro ně udělal stát?!

Pan Kalousek s panem Schwarzenbergem se nám emotivně svěřují s tím, jak pana Bangu podporují v jeho nelehké situaci?! Opravdu bych chtěl vědět V JAKÉ NELEHKÉ SITUACI se pan Banga nachází, když je takto účelově, z evidentně politických důvodů, vystrkován do světel reflektorů!

Mimo jiné jsem se zprostředkovaně dozvěděl, slovy paní Ireny Valentové, zástupkyně tiskové mluvčí ministerstva zahraničí, že jednou ze zásadních priorit českého předsednictví v Radě Evropy je ochrana lidských práv osob patřících ke zranitelným či znevýhodněným skupinám. A já myslel, že prioritou je ochrana lidských práv všech bez rozdílu, že prioritou je bezpečnost našich, díky nekompetentní migrační politice EU a EK, zranitelných občanů, že je to i legitimní boj proti pozitivní diskriminaci, proti zneužívání sociálních dávek a celého systému sociálního zabezpečení atp. Zajímavá je i skutečnost, že výši honoráře pro Gipsy.cz ministerstvo neprozradilo. „S ohledem na to, že jsme vázáni smlouvou, nemůžeme výši honoráře sdělit,“ uvedla Valentová. Jen pro celkový obrázek - proti vystoupení Radka Bangy na oficiální akci ve Štrasburku nic neměli ani dva parlamentní delegáti Česka v Radě Evropy - sociálnědemokratický senátor Miroslav Nenutil a parlamentní delegátky a poslankyně ČSSD Dana Váhalová.

Co na to Registr smluv?!, nebo platí jen pro některé?!.....no, snad nám to pan ministr prozradí na plénu PSP ČR!  

Velmi mne bude zajímat, kdo, jaká komise ministra Zaorálka a podle jakých parametrů určila to, kdo je výkladní skříní naší kultury a na kolik to daňového poplatníka přišlo, kolik jsme zaplatili autorovi níže uvedených textů – tedy onu "vizitku České kultury". Nicméně kdyby to zazpívali na nějaké uzavřené párty členům Evropské komise, panu Junckerovi, nebylo by to od věci:

Ta politika hovno je a politik hovno ještě větší--------------co nadělá jen planých řečí---------co za den toho nakváká----------a má nás jen za hlupáka--------který mu snad i věří----------o co v té politice vlastně běží? -------------O nic jiného, než jak okrást chudáka-------------jen chudáka lze okrást, bez trestu a uzardění--------nic snazšího už není---------tak proč to nedělat--------vždyť za to mají krásnej plat-----------pak kaviárem se jdou cpát--------a za zády se nám smějí---------jak parádní sehráli nám komedii. --------Oni totiž zapomněli, že kdo naposled se směje-----------směje se vždy nejlépe---------až na záda jim někdo zaklepe---------a řekne PLATIT, PÁNI----------UŽ NASTAL ČAS ÚČTOVÁNÍ--------no, co čumíte, no s kým asi----------PŘECE S VÁMI!!

Jeden černej kluk hledal takle šuk jakou píču vošuká to mu bylo fuk dal do kapsy love a už si to klove přímo ven z domu do centra metropole tam r´n´b klub spousta divnejch tlup kundy ale supr tak zaplatil vstup sotva došel k baru pička jako sviň stačilo pár keců a už jdou na drink ožral jí jak nic po třech panacích hrne si jí co však prijde ani jeden z nich netuší ještě ani ráno a řekla mu ano šuk už byl jistej už je zaděláno a tak si tak jdou už se vocucujou a na dlouhou noc se připravujou sotva dveře zavřou už mu hulí péro do postele vlezou a jedou jak to bylo dál to už je jedno protože to podstatný je že tenhle černej kluk teď chcípá na céčko omámen za jedinou mrdačku je s timhle klukem amen.

Převzato z profilu.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…