Čižinský (KDU-ČSL): Příspěvek na žáka jsme si představovali o dost vyšší, nicméně...

25.11.2016 12:29

Vedle např. rozšíření údržby pražské zeleně, navýšené podpory grantů a dlouho let stagnujícího zvýšení mezd pracovníků ve zdravotní a sociální péči je výrazným signálem směrem k občanům další posilování spolupráce vedení Prahy a městských částí.

Čižinský (KDU-ČSL): Příspěvek na žáka jsme si představovali o dost vyšší, nicméně...
Foto: hns
Popisek: Jan Čižinský

„Jsem velmi ráda, že je v rozpočtu vyčleněna historicky nejvyšší částka pro městské části ve výši 1 570 000 tis. Kč. Město tak prokázalo, ž e chápe potřeby svých městských částí“, říká radní hl. m.Prahy, Jana Plamínková (Trojkoalice/STAN).

„Schválený rozpočet odráží vztahy k městským částem tak, jak byly dojednány Trojkoalicí v loňském roce a umožní starostům rozvíjet městské části především v oblasti školství a sociálních služeb“,poznamenává předseda klubu Trojkoalice a starosta MČ Praha 4, Petr Štěpánek (Trojkoalice/SZ).

„Oceňuji mimo jiné zvýšení příspěvku na žáka ve výši 2000 Kč na každé dítě. Původně jsme si to představovali o dost vyšší, nicméně vyjednaná částka je přijatelný kompromis“dodává zastupitelHMP a starosta Prahy 7, Jan Čižinský (Trojkoalice/KDU-ČSL).

„Během celého roku s uspokojením sleduji velmi aktivní rozšiřování a zkvalitňování služeb Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy a stále rostoucí důvěru v tuto pražskou organizaci. Je správné, že tato organizace, která každý den zachraňuje zdraví i životy mnoha Pražanům, získá finanční prostředky ve výši cca 276 milionu Kč, což je o 10 % více oproti roku 2016“, říká Miloš Růžička, starosta MČ Praha – Ďáblice a předseda Výboru pro zdravotnictví a bydlení ZHMP (Trojkoalice/STAN).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …