DSSS: Odsuzujeme pochod Prague Pride. Jde o veřejné propagování nechutností

13.08.2016 14:04

Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) odsuzuje konání sobotního pochodu homosexuálů a lesbiček v centru Prahy. Veřejná propagace „sexuálních odlišnosti“ zapadá do permanentní kampaně proti tradiční rodině a výchově dětí, zkrátka proti životu jako takovému. Dokladem toho jsou i snahy Jiřího Dienstbiera, který převzal nad pochodem záštitu, jenž otevřeně podporuje návrh zákona na adopci dětí homosexuálními páry.

DSSS: Odsuzujeme pochod Prague Pride. Jde o veřejné propagování nechutností
Foto: Tomáš Vandas
Popisek: Předseda DSSS Tomáš Vandas

Vnucování homosexuality české společnosti není náhodné a plně odpovídá konzumnímu trendu tzv. západní civilizace, namířenému proti tradičním hodnotám, víře a morálním zásadám, na kterých vyrostla evropská civilizace. Důsledkem této protinárodní politiky je mizivá porodnost, kriminalita, rostoucí drogová závislost mladých lidí, korupce a černá budoucnost následujících generací.

DSSS je toho názoru, že zárukou zdravého vývoje společnosti je vytváření těch nejlepších podmínek pro vznik a zdravý vývoj rodin. Opak by byl hromadnou sebevraždou. V dnešní době jsou děti a jejich rodiče až na posledním místě, protože společenskou přednost mají menšiny, ať již sexuální nebo národnostní. A budou ji mít bohužel tak dlouho, dokud České republice bude vládnout zkorumpovaný režim kolaborantů a zrádců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

19:05 Farský (STAN): Můžeme si dovolit dál ignorovat potenciál geotermální energie?

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k geotermálnímu projektu Ringen v Litoměřicích