Dlabajová (ANO): Rok 2020 nás teda pěkně zkoušel

31.12.2020 17:22

Komentář na facebookovém profilu k událostem právě končícího roku

Dlabajová (ANO): Rok 2020 nás teda pěkně zkoušel
Foto: Archiv europoslankyně.
Popisek: Europoslankyně Martina Dlabajová.

Rok 2020 nás teda pěkně zkoušel. Na mne je přísný až do samotného konce. Nechal mne deset dní na samotce a nechal mne se prát s Covidem. Asi jsem ho přeprala, to jo, ale naučila jsem se i něco do nového roku?

Naučila jsem se to, co přeju i vám: a totiž abyste nikdy neztráceli naději a trpělivost. Protože na ty hezké a dobré věci v životě je holt někdy potřeba si počkat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Nebudeme migrační pakt respektovat

20:07 Okamura (SPD): Nebudeme migrační pakt respektovat

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 9. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě