Drobný (SPO): Premiérský amaterismus po česku

15.05.2017 5:34

Předseda vlády Sobotka udělal z nás, občanů a prezidenta šašky, a my si to líbit nenecháme! Zeman stojí za námi a nenechá nás manipulovat Sobotkou, kterého, ač k nevíře, podporuje dnes i Kalousek! Sobotka oznámil celému národu, že vláda podá demisi, aniž by tak závažné rozhodnutí s kýmkoli předem projednal. Prezident mu pouze vyhověl a demisi byl odhodlán přijmout.

Drobný (SPO): Premiérský amaterismus po česku
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Premiér Sobotka si vážnost svého rozhodnutí uvědomil až druhý den, kdy opět celému národu oznámil, že demisi podá 20. května, a krátce na to, že ji vůbec nepodá. Zachoval se jako politický amatér a světe div se, naše povaha česká, potažmo politici a média, použili tento nepochopitelný krok proti prezidentovi, čímž vytvářejí proti němu negativní předvolební prezidentskou kampaň.

My se ale nedáme! Prezident Zeman je pro nás jistotou, je společně s námi proti 6200 uprchlíkům, které schválila přijmout vláda pod vedením amatéra Sobotky. Amatéra, který před volbami svým voličům také nasliboval, že vrátí církevní restituce do rukou státu. Moc a koalice s KDU ČSL mu ale chutná víc, než plnění slibů voličům.

Občané, probuďme se!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…