Falta (SPR-RSČ): Minulost a současnost SPR-RSČ

10.02.2017 7:37

Již od založení strany SPR-RSČ v devadesátých letech jsem jejím příznivcem. Po obnovení strany v roce 2016 jsem se v březnu stal jejím řádným členem.

Falta (SPR-RSČ): Minulost a současnost SPR-RSČ
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Dobrý den. Jmenuji se Radek Falta. Již od založení strany SPR-RSČ v devadesátých letech jsem jejím příznivcem. Po obnovení strany v r.2016 jsem se v březnu stal jejím řádným členem.

Rád bych vám v krátkosti sdělil co mi leží na srdci. Dovolte, abych se vrátil do minulosti. Byl jsem velmi znepokojen rozdělením společného státu Čechů a Slováků. Republikáni usilovali o to, aby o takto důležité otázce - jakým rozdělení státu bezesporu je - občané rozhodovali společně v referendu.

Domnívám selže poslanci federálního shromáždění neměli právo v této záležitosti rozhodovat a dle mého názoru  neměli ani mandát, jelikož přísahali na svou čest a svědomí věrnost České a Slovenské federativní republice. Toto rozhodnutí bylo nedemokratické a skandální. Republikáni bojovali za společný stát v podobě prvorepublikové, kdy k Československu patřila i Podkarpatská Rus. Navrhovali spolkové uspořádání., které by vyhovovalo všem národům a částem naší země. Tento návrh na uspořádání mají Republikáni v programu stále.

Republikáni také upozorňovali na sametový podvod, kdy většina bývalých komunistů převlékla kabát a podílela se na tunelování naší země pomocí kupónové privatizace.

Nesouhlasili jsme s žádostí o vstup České republiky do EU, kterou iniciovala vláda premiéra Václava Klause dne 23. 1. 1996 v Římě. Václav Klaus, který naši zemi do spolku EU zatáhl a podepsal naše přistoupení 16. 4. 2003 společně s premiérem Špidlou, nás následně připravil o suverenitu podepsáním Lisabonské smlouvy, kterou ani podepisovat nemusel. V současné době, kdy Klaus zjišťuje, že EU jde ke dnu, stal se obratem jejím odpůrcem a kritikem. O pokrytectví a přizpůsobení se situaci tady nelze vůbec pochybovat. 

Oproti krátkozrakosti V. Klause Republikáni varovali před ztrátou suverenity a hrozbě přílivu uprchlíků již na prvním řádném sjezdu SPR-RSČ dne 24. 2. 1991! (Záznam je dohledatelný na YouTube.) Vše se po více než dvaceti letech stalo bohužel skutečností. SPR-RSČ  byla pro vládu velice nepohodlnou opoziční stranou, kterou bylo zapotřebí odstranit. Straně byl zamezen přístup do médií (a mediální embargo přetrvává stále). Zatčení PhDr. Miroslava Sládka v době konání prezidentských voleb 20. 1. 1998 je dalším důkazem toho, že byl již tehdy obětí politické perzekuce. Jednalo se o bezproblémové zvolení Václava Havla (jenž nějak pozapomněl na svá slova, že přivede tuto zemi k prvním svobodným volbám, neboť se necítí býti povolaným) a jednalo se právě o tento jeden hlas, který by rozhodl o tom, že by se V. Havel prezidentem již nestal. Z tohoto důvodu byl  PhDr.M.Sládek ,,uklizen" na Pankrác a o legitimitě této volby lze po právu silně pochybovat. O všem jasně hovoří fakta, která jsou doložitelná.

Tento rok v říjnu by se měly konat  volby do parlamentu. Jsou velmi důležité z hlediska budoucnosti Českého národa. Kam bude směřovat, jestli nezanikne pod vlajkou diktátorské a usurpující EU. Její nařízení týkající se např. odzbrojování občanů, kvót  na omezování zemědělské produkce. Nařízení o přijetí uprchlíků a další zákazy, příkazy. Je důležité konečně pozvednout hrdost a hájit suverenitu naší země. Mámě zodpovědnost i za naše potomky.

Naše budoucnost je spolupráce s evropskými státy na bázi společenství evropských národů. Toto také SPR-RSČ podepsala na Trojmezí dne 27.2. 2016. Jako sílu a prostředek k odstranění stávajících nevyhovujících poměrů a nastolení spravedlivého uspořádání Evropy, prospěšnému všem Evropanům a jejich národním pospolitostem, na křesťanském, národním a sociálním principu.

Proto bych byl rád, kdyby po volbách nastaly v naší zemi takové změny, kdyby si občané mohli s ulehčením uvědomit, že  je zde spravedlnost, právo a řád. A takovou změnu dokáže prosadit SPR-RSČ v čele s PhDr. Miroslavem Sládkem, která jako jediná strana svůj program nemění, stojí stále za svými názory, je zde pro naše lidi a naši vlast. Volte proto budoucnost pro sebe, pro své potomky a naši zem. Volte SPR-RSČ Miroslava Sládka.   

Převzato z profilu.

Radek Falta

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…