Feri (TOP 09): Moje první schůzka s lobbisty

04.11.2017 17:33

Informace na facebookovém profilu o schůzce se zástupci České středoškolské unie

Feri (TOP 09): Moje první schůzka s lobbisty
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Dominik Feri

Včera jsem měl první schůzku s lobbisty. Věkovej průměr byl kolem sedmnácti let. Což je teda způsobený tím, že jsou to zástupci České středoškolské unie.

Hovořili jsme o jejich návrhu devíti priorit, týkajících se školství. Jde třeba o to, aby žáci na učňácích nepracovali na praxích za směšné peníze. A vůbec, jsem moc rád že jsme se shodli, že je potřeba se víc zaměřit právě na učňáky, a to třeba z hlediska občanského vzdělávání.

Jen pro představu, pětina žáků z učňáků volí Okamuru (dále jsou více nespokojeni se životem, vývojem po roce 1989 atd. atd.). Klíčová je také podpora studentských rad a parlamentů. Díky nim se mladí lidé mohou podílet na utváření prostředí ve kterém studují.

Co chtít víc než to, aby mladí lidé nebyli lhostejní ke svému okolí. Rád jsem vás poznal a velmi si vážím toho, že jste se na mě obrátili. Vždyť přesně proto tam jsem. Budem se vídat pravidelně a věřím že to bude plodná spolupráce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.