Fiala (ODS): Chceme EU méně byrokratickou, vytvářející svobodný prostor pro podnikání

18.03.2014 17:10

David Cameron podpořil ODS.

Fiala (ODS): Chceme EU méně byrokratickou, vytvářející svobodný prostor pro podnikání
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čerstvě zvolený předseda ODS Petr Fiala

Držíme vám palce, v evropské politice šla ODS vždy správným směrem. Taková slova podpory si vyslechl předseda ODS Petr Fiala od britského premiéra Davida Camerona. Lídři konzervativních stran se ještě před začátkem Evropské rady sešli v Bruselu.

“Jsem přesvědčen, že v příštích měsících a letech budeme moci dále stavět na úspěchu naší skupiny Evropských konzervativců a reformistů, kterou jsme vybudovali s naší sesterskou ODS a dalšími stranami. Chceme společně reformovat Evropskou unii tak, aby lidem v Evropě umožnila růst, zaměstnanost a prosperitu,” řekl David Cameron.

"S Davidem Cameronem se dlouhodobě shodujeme na tom, jak by měla Evropská unie vypadat v budoucnosti,” řekl po setkání s Davidem Cameronem Petr Fiala. “Jsme přesvědčeni, že další integrační kroky nejsou nyní možné a nejsou ani výhodné pro občany našich zemí. Společně bychom chtěli začít diskusi o změnách zakládajících smluv tak, aby se některé politiky mohly rozvolnit. Chceme Evropskou unii, která je méně byrokratická a která vytváří svobodný prostor pro podnikání a pohyb osob.”

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…