Fiala (ODS): Fakta a pravdivé výroky nejsou Babišova silná disciplína

04.10.2017 14:58

Komentář k volební kampani na facebookovém profilu

Fiala (ODS): Fakta a pravdivé výroky nejsou Babišova silná disciplína
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Všichni vědí, že pokud jde o fakta a pravdivé výroky, není to pro Andreje Babiše silná disciplína. Bylo to vidět i minulý týden v naší debatě na TV Barrandov. Pokud nepřistoupíte na jeho hru - a slušně, ale tvrdě a věcně se postavíte - najednou se jeho pečlivě budovaný obraz rozpadá. A je zjevné i to, že pokud Andrej Babiš nedokáže s něčím bojovat ve férové soutěži, udělá to silou a na nepohodlný subjekt "klekne".

Tak to udělal i s portálem Demagog.cz, kterému sebral jeho jméno a teď si zaplatí šíření svého kázání - samozřejmě bez veškeré nepříjemné kritiky. Tak, jak je zvyklý ze svých médií. A přesně o tom budou i tyto volby. Jestli dostane prostor pro sestavení jednobarevné vlády a klekne na všechny, kteří jsou nepohodlní a řeknou mu do očí pravdu. Anebo zda k volbám přijdou všichni, kterým záleží na slušné a věcné politické diskusi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.