Fiala (ODS): Naši anketu na téma uprchlíků už vyplnily desetitisíce lidí

19.09.2015 8:35

Vážení přátelé, stojíme tváří v tvář výzvě, kterou před nás staví bezpříkladná migrační vlna lidí prchajících z oblastí zasažených válkou, politickou diktaturou a nelidskými životními podmínkami.

Fiala (ODS): Naši anketu na téma uprchlíků už vyplnily desetitisíce lidí
Foto: ODS
Popisek: ODS

Jakékoliv realistické řešení této uprchlické krize je složité, dlouhodobé a vyžaduje dobrovolnou a širokou mezinárodní spolupráci.

Prosím, vyplňte anketu ZDE!

Bohužel Evropská unie a velké evropské státy stále selhávají ve své akceschopnosti.  Přicházejí s řešeními, která nemohou a nebudou fungovat, jako jsou třeba povinné kvóty.

Stejně jako evropští politici selhává i naše vláda, která tápe a neví, jak dál v migrační otázce postupovat. Svědčí o tom i slova ministra Dienstbiera, který připustil, že bychom mohli přijmout až 15 000 uprchlíků a popřel tak veškerá předchozí vládní prohlášení. Stálo nás také obrovské úsilí prosadit, aby se migrační krize stala prvním bodem jednání sněmovny tento týden, i když vláda by raději projednávala zavedení dalších a dalších omezení a regulací.

ODS již před nějakým časem přišla s 5bodovým plánem, jehož realizace zvýší bezpečnost naší země, ale zároveň může zabránit zbytečnému lidskému utrpení uprchlíků. Pokud se chcete dozvědět více, podívejte se, prosím, na následující video.

O tom, že téma migrace občany opravdu zajímá, svědčí i to, že naši anketu na téma uprchlické krize vyplnilo již několik desítek tisíc lidí. Chtěl bych požádat ty z Vás, kteří ji ještě nevyplnili, aby nám věnovali pár minut ze svého času. Pro mě osobně je opravdu důležité vědět, co si o otázkách spojených s migrací myslíte Vy, občané naší země.

Anketa

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

12:05 Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Ludwigovi.