Fiala (SPD): V USA uspořádali hon na Slovensko. Prý je zlé na imigranty

28.08.2015 4:31

Čtenář novin se v dnešní době nenudí. Redaktor prestižního amerického deníku The Washington Post Ishaan Tharoor před několika dny šokoval své čtenáře: Slovensko přijme jen 200 syrských uprchlíků a i to pouze z řad křesťanů.

Fiala (SPD): V USA uspořádali hon na Slovensko. Prý je zlé na imigranty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Radim Fiala

Ach ti zákeřní Slováci! Jak trefně poznamenal bloger Filip Endal, v přepočtu na obyvatele Slováci letos přijmou 5,2x více uprchlíků ze Sýrie, než přijaly celé... Spojené státy v roce 2014!

Evropa pak v roce 2014 přijala 34,6 krát více syrských uprchlíků na obyvatele než USA. Rád bych k tomu ještě dodal, že Slovensko stejně jako Česko má znatelně menší vinu na destabilizaci bezpečnostní situace v Sýrii, než jakou nesou Spojené státy. A Slovensko zatím nestaví žádnou zeď před uprchlíky na svých hranicích, ačkoliv USA mají tu svou na hranicích s Mexikem již hotovou.

O demokracii, kterou USA na celém světě tak vehementně prosazují ani nemluvě. Kdyby se naše vlády chovaly v souladu s demokratickou většinovou vůli svých občanů, nevkročil by na naše území ani jeden ilegální imigrant.

Na našem území by se mohl usadit pouze ten cizinec, který byl k nám pozván, přijel legálně, dodržuje naše zákony, žije v souladu s našimi zvyky, pracuje a platí daně. A pokud se to někomu z potenciálních zájemců o parazitování na naší statnosti nelíbí, ať se prosím otočí a jede si někam jinam. Třeba do bohatých muslimských států, které před vlastními bratry ve víře nekompromisně uzavřely brány.

Psáno pro blog idnes.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…