Filip (KSČM): Ani ryba, ani rak

25.10.2020 12:33

Komentář na facebookovém profilu ke zprávě, že ODS, KDU-ČSL a TOP 09 půjdou do voleb společně

Filip (KSČM): Ani ryba, ani rak
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vojtěch Filip

Ani ryba, ani rak. V době covidu, kdy křivka nakažených denně stoupá, stejně jako počet úmrtí, mají někteří starosti o následné parlamentní volby v příštím roce. Pravice se snaží spojit a uchopit vládu do svých rukou, s tím již své smutné zkušenosti máme. Změna ve vnímání potřeb občanů je pro ně nemyslitelná. Jiní by rádi potlačili stranické symboly a zmizela tak jejich identita. Ani ryba, ani rak, tak tedy chameleon měnící nejen barvu, ale i názory. Politikaření musí stranou, snažme se zastavit pandemii koronaviru, pomoci lidem, zajistit chod státu, zdravotnictví a ekonomiky. Teprve pak bude čas řešit politické hrátky a ambice. Dnes není vhodný čas na vzájemné ataky a nápady, které odvádějí pozornost od současné reality.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

22:12 Kolaja (Piráti): Svobodná média = zdravá demokracie

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k médiím.