Fleischer (SPR-RSČ 2016): Je třeba zajistit a hlídat průběh zpracování výsledků voleb

29.08.2016 16:51

Pokud se podíváme na Český statistický úřad, který je pověřen sběrem a zpracováním výsledků hlasování ve volbách v České republice, pak zjistíme, že ve vedení jsou lidé z ODS a Exekutorské komory.

Fleischer (SPR-RSČ 2016): Je třeba zajistit a hlídat průběh zpracování výsledků voleb
Foto: SPR-RSČ 2016
Popisek: Sdružení pro republiku – Republikánská strana Československa 2016

Dnes již téměř nikdo v České republice nepochybuje, že sametové divadlo v roce 1989 bylo velmi dobře připravené převzetí moci v zemi komunisty a příslušníky StB, že země byla vytunelována a národ zdecimován tak, aby nebyl schopen odporu.

Dne 1. května 2001 nabyl účinnosti zákon číslo 120/2001 Sb. Exekuční řád, který byl odhlasován poslanci, jejichž seznam si můžete přečíst na webu Exekuce není byznys.

Tento zákon schválila vláda ČSSD za podpory ODS v době, kdy  již 9.7.1998 podepsali zástupci ODS a ČSSD tzv Opoziční smlouvu. Opoziční smlouva je termín vytvořený v Česku a prezentovaný Václavem Klausem a Milošem Zemanem pro označení spolupráce jejich stran po předčasných volbách v roce 1998. Smlouva umožnila stabilní fungování menšinové vlády Miloše Zemana po celé funkční období 1998–2002.

S ostatními politickými stranami, než ODS a ČSSD se moc nepočítalo a tak média v rukou vládnoucích stran zahájila kampaň proti všem opozičním stranám, zejména nečekaně vzniklé SPR-RSČ.

Opoziční smlouva mj. obsahuje bod „neúčastnit se jednání a dohod s třetími stranami, vedoucími k oslabení pozic dle opoziční smlouvy“.

Tedy naprosto ignorovat výsledky voleb, ale i snahu účastnit se demokraticky na vládě i ostatním stranám.

Ano, připomíná to předlistopadovou Národní frontu a vedoucí úlohu KSČ.

Doktát v ČR existuje od počátku a od počátku bylo úkolem rozdělit Československo, ekonomicky a morálně v médiích zničit opozici, zmocnit se majetku a prodat národní majetek ve velké privatizaci a jak pravil v Otázkách Václava Moravce někdejší ministr Ježek „zhasnout a rozkrást co se dá“. Výtěžek z privatizace byl pak převeden na fondy do Nizozemska, odkud nyní bývalí komunisté disponují těmito cca 12 miliardami Dolarů a nakupují především strategické společnosti, energetiku, banky, média atd.

Likvidace opozice probíhá i nadále.

Hlasy z okrskových volebních komisí totiž zpracovává a počítá Český statistický úřad – ČSÚ. V čele Českého statistického úřadu je místopředseda ČSÚ Ing. Stanislav Drápal - Vysoká škola CEVRO INSTITUT. Na vysvětlenou CEVRO je vzdělávací institut ODS, který v říjnu 2006 založil v té době místopředseda ODS a ministr vnitra Ivan Langer, jako soukromou vysokou školu, která má vychovávat politiky ODS.

V čele ČSÚ, který počítá hlasy ve volbách je lidí z ODS více, předsedkyní ČSÚ je Prof. Ing. Iva Ritschelová, CSc., kterou 27. července 2010 tehdejší prezident republiky Václav Klaus na Pražském hradě jmenoval do funkce předsedkyně Českého statistického úřadu s účinností od 1. září 2010. 20. listopadu 2012 byla jmenována profesorkou.

Místopředsedkyní ČSÚ je Ing. Eva Bartoňová, která je bývalou náměstkyní ministra školství, mládeže a tělovýchovy za ODS. Mezi lety 2000-2004 zastávala funkci náměstkyně hejtmana Libereckého kraje za ODS.

A jako perlička na závěr - novou tiskovou mluvčí Českého statistického úřadu je od května 2015 Petra Báčová, která uplynulé čtyři roky působila jako tisková mluvčí Exekutorské komory, předtím byla redaktorkou Českého rozhlasu.

Bývalá exekutorská mluvčí nyní za ČSÚ poskytuje statistické informace státním orgánům, orgánům územní samosprávy, veřejnosti a do zahraničí. Zajišťuje rovněž srovnatelnost statistických informací ve vnitrostátním i mezinárodním měřítku.

Je tedy jasné, že volby v ČR jsou plně v rukou ODS a nově rovněž exekutorské lobby.

Je proto nanejvýš důležité se účastnit jako občané práce v okrskových volebních komisích a kontrolovat skutečné odevzdané hlasy a rovněž bude důležitý mezinárodní dohled na softwarové zpracování výsledků voleb ČSÚ, který je plně v rukou ODS a exekutorské lobby.

Pokud nezvládneme ohlídat regulérní průběh voleb a nezajistíme vyhlášení skutečných výsledků, které odevzdají občané ve volbách, budou volby vedením ODS a Exekutorské komory zmanipulovány. Že je to reálné můžeme vidět i při nedávných volbách v Rakousku a také ve Švédsku, kde se bývalá pravocová liberální vláda dohodla se současnou sociálně demokratickou na obdobě české opoziční smlouvy a ignorovali tak výsledky voleb minulých, ale i těch následujících, protože prosincová dohoda, jak ji švédští politici nazvali, platí až do roku 2020.

V České republice máme ČSÚ, v jehož vedení jsou členové ODS a Exekutorské komory a je jasné, že pokud se my občané nebudeme aktivně podílet na kontrole výsledků voleb, máme nad sebou až do roku 2021 stále stejné gaunery ČSSD a ODS, kteří budou nadále podporovat vydírání a devastaci českých občanů v exekucích.

Jen pro příklad z webu Exekuce není byznys –

Celkový počet exekucí v České republice:

2001     57 954

2003   132 469

2004   177 060

2005   270 480

2006   309 457

2007   427 800

2008   554 128

2009   760 923

2010   701 900

2011   936 219

2012   820 420

2013   714 000

2014   878 609

2015   782 000

Je třeba zdůraznit, že 35 % pohledávek vymáhaných v exekuci bylo původně do 5 000 korun. 52 % tvoří pohledávky do 10 tisíc. Jde tedy o bagatelní pohledávky.

12 miliard korun ročně zaplatí do dluhového byznysu lidé s dluhy do 10 tisíc korun.

To jsou tedy neradostné statistiky. Avšak mnohem děsivější je fakt, že právě strůjci těchto zákonů mají již ohlídané volby a pokud my, občané, nebudeme dozorovat v okrskových volebních komisích nad průběhem voleb, může se stát, že žádné další volby již nebudou ajistě nepřeženu budu-li tvrdit, že se staneme otrokářským státem, v jehož čele bude nadále stát ČSSD s ODS a soukromými exekutory.

Karel Fleischer
Místopředseda SPR-RSČ
Předseda MO Brno
Admin facebookové skupiny STOP SOUKROMÝM EXEKUTORŮM V ČR
Admin webu Exekuce není byznys

Převzato z profilu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…