Fleischer (SPR-RSČ): Přivandrovalci a svobodné ženy

22.04.2017 22:10

K této nedělní poznámce mne inspirovala glosa Karla Steigerwalda s názvem „Co homosexuál odloží, po tom muslim rád hrábne“. Myslím si, že by bylo škoda, kdyby toto téma zapadlo. Nevyjadřuji se záměrně k tomu, zda je morální sňatek homosexuálů...

Fleischer (SPR-RSČ): Přivandrovalci a svobodné ženy
Foto: Archiv HF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Jde jenom o zmapování zatím naprosto neprobádané, ale především právně neošetřené oblasti. A to je, nebo spíše by mohl být zvláště v České republice v nejbližších měsících velký problém. Tak velký problém, že by nám mohl přerůst přes hlavu.

I když je třeba konstatovat, že to není rozhodně problém nový a že jsem o něm již psal. Tento problém se odvíjí již od geniálních konstrukcí Járy Cimrmana. Tento český genius tvůrčím způsobem zasáhl takřka do všech oblastí života společnosti a do všech vědních i průmyslových oborů. Při svém bádání procházel i problematiku hornictví, které je tradičním průmyslovým oborem v celé severní části Rakousko – Uherské monarchie. Jelikož Jára předjímal i energetické problémy a byl v podstatě prvním předsedou strany Zelených, pokusil se o snížení energetické spotřeby při dopravě horníků do a z dolu. Místo pohonu fáracích klecí motory navrhl jejich pohon živou váhou horníků. Na to si jistě vzpomenete. Při tomto návrhu se mu však hromadili horníci v dole. Tento negativní jev byl nazván CEHH (Cimrmanovým efektem hromadění horníků). Bylo by mylné se domnívat, že tento efekt odumřel s Cimrmanem. Na začátku 21. století totiž prokazuje jeho genialitu.

Naše exkurze začíná v Itálii, výrazně religiózní zemí, kde sice vládl premiér Berlusconi, který vyznával spíše antické boha Bakcha a ke svým hrátkám zval také české politiky jako byl Topolánek. Na něho působilo italské slunce a moře tak výrazně, že se zapsal do análů nejen politických. Přesto to je ale země, kde rozvod není běžnou věcí a kde homosexuálové dodnes bojují o svoje právo na sňatek.

V posledních letech je Itálie, kvůli své zeměpisné dostupnosti jedním z nejvyhledávanějších cílů přivandrovalců. Je tedy logické, že s jejich vzrůstajícím počtem rostou i jejich požadavky na zacházení s nimi ze strany nedobrovolně hostitelské země. Zcela správně a logicky si odůvodnili, když mohou homosexuálové žádat právo na sňatek, proč by nemohli muslimové žádat právo na mnohoženství.

Homosexuálů je v České republice, zvláště v showbyznysu jak nastláno. Přestože nás ministr vnitra a minstr financí přesvědčují, že by se počet muslimů v naší zemi dal spočítat na prstech jedné ruky, každodenní zkušenost je trochu jiná.

A tady se dostáváme k oživlému CEHH. Všeobecně v evropských národech mírně převládá počet žen nad počtem mužů. Je to dáno i tím, že zde již mnoho desetiletí nebyla válka a je vědecky prokázáno, že při blížící se, nebo probíhající válce se rodí více chlapců. Když tedy dnes, za mírného přebytku žen budou masově pokračovat sňatky homosexuálů, je jasné, že stále více žen bude osamělých se snižující se nadějí na sňatek.

A právě zde by mohla výrazně pomoci právní úprava, která by jistě prošla bez problémů dnešním parlamentem, který je složen buď z poslanců hnutí vlastněného estébáckým udavačem, anebo poslanců, kteří mu kývnou na každou, i sebevražednou hloupost, jako bylo třeba zavedení EET, vstřícnost k přivandrovalcům, zmrzačení demokratických principů novelizací zákona o politických stranách a volbách……

Vlivem fungování CEHH bude tedy nadbytek žen. Homosexuálové zahledění do svých půvabných partnerů se o ně jistě nepostarají a nelze je k tomu, vzhledem k faktu, že se jim při dotyku ženy obrací žaludek, ani nijakou zákonnou normou nutit. Jako třeba, že každý homosexuální sezdaný pár se musí postarat alespoň o jednu neprovdanou ženu, případně tuto povinnost odstupňovat podle příjmu homosexuálních manželství. Například homosexuální pár dělnického původu může být vzhledem k práci na pásu v korejské robotárně osvobozen od této povinnosti, zatímco uměleckému páru pobírajícímu statisíce za vystoupení na playback může být uložena zákonná povinnost péče třeba i o pět žen. Vše záleží samozřejmě na předloženém návrhu zákona a jeho konečné verzi schválené parlamentem a podepsané prezidentem republiky.

K odstranění působení CEHH by tedy bylo dobré schválit mnohoženství. Tím pádem by se o přebytečné ženy postarali muslimští přivandrovalci. Jelikož je ale zatím muslimských přivandrovalců sice více, než uvádí ministr vnitra, ale přeci jenom ještě méně, než v Německu, Francii a Švédsku, je třeba otevřít hranice a přijímat co nejvíce přivandrovalců. A to tak dlouho, až jich tady bude dostatečné množství, aby se mohli postarat formou mnohoženství o přebytečné ženy.

Poté, co bude přílivem přivandrovalců postaráno o svobodné ženy mohl by nastat klid ve společnosti. Bohužel jenom zdánlivý. Muslimové jsou schopni ve své rodné zemi dodržovat pravidla Koránu celkem striktně. Nepijí alkohol, nejí vepřové maso, nepěstují psy a neoddávají se veřejně homosexuálním praktikám. Avšak jakmile se dostanou do západních zemí, a tedy i do České republiky, velmi rychle na přísná pravidla zapomínají. Toho jsme svědky třeba v jimi zaplavených Teplicích, kde se pod vedením primátního senátora Kubery všem těmto neřestem vesele oddávají.

Je tedy jenom otázkou času, kdy začnou muslimští přivandrovalci uzavírat homosexuální sňatky. Tím ovšem opět začne narůstat počet svobodných žen, který poroste geometrickou řadou, pokud začnou muslimští přivandrovalci bojovat za právo na mnohomužství. 

V tom případě začne opět fungovat CEHH a naše země se dostane do spirály, kdy budeme nuceni postupně uzákonit každou deviaci, včetně pedofilie, zoofilie, nekrofilie apod. a zároveň přijímat stále více přivandrovalců. Ovšem taková spirála by se roztáčela stále rychleji až by v jejím víru zanikla naše civilizace úplně.

Vzhledem k tomu, že nám nepomůže ani současná vláda, ani současných 200 zbabělých a totálně neschopných poslanců musíme přikročit k radikálnímu kroku založenému na nejnovějších poznatcích vědy. Přestože se neví, kde je Jára Cimrman pohřben, je třeba najít alespoň několik jeho buněk s nepoškozenou, čert to vem, i poškozenou, to se opraví, DNA. Naklonovat Járu Cimrmana a požádat jej o aktualizaci řešení problémů způsobených CEHH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…