Gabriel (ODS): Odsedněte si od poslankyně Semelové, prosím

16.02.2014 20:03

Bylo by dobré si odsednout. Odsednout od člověka, který propaguje na obrazovce veřejnoprávní televize popravu Milady Horákové. Poslankyně Semelová udělala něco, co lidský rozum nechápe.

Gabriel (ODS): Odsedněte si od poslankyně Semelové, prosím
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Hájí popravu, kterou zapříčinili její soukmenovci z KSČ a od které se KSČM sama velmi striktně distancovala. Dokonce komunisté Filip a Ransdorf finančně přispěli na stavbu pomníku Milady Horákové. Její prohlášení o tom, že se Milada Horáková přiznala, je opravdu otřesné, zvláště z úst učitelky. Co může taková žena naučit naše děti v lavicích základní školy? Jak je možné, že jí Pražané dali hlas, aby nás zastupovala v Poslanecké sněmovně. Stín však padá na všechny, kdo ji trpí vedle sebe. Je svoboda vyjadřování a trestní oznámení na ni chystané asi nebude příliš úspěšné. Poslankyně Semelová si je vědoma velmi dobře své beztrestnosti a snad i toho, že vzhledem k jejímu věku už nám doufám nehrozí, že by jí někdo dal v příštích parlamentních volbách svůj hlas. A proto nezbývá, než vyzvat: Poslanci, kteří nás zastupujete, odsedněte si od poslankyně Semelové. Vždyť děti ve škole také nechtějí sedět s tím, kdo jim ubližuje.

Jan Gabriel
předseda OS ODS Praha 11

Bc. Jan Gabriel

  • BPP
  • ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Gabriel

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.