Hájek (STAN): Dobrý starosta je lidem nejbližším politikem

04.12.2015 10:05

Lídrem a kandidátem na hejtmana za Starosty a nezávislé Pardubického kraje (STAN) se stal pardubický zastupitel a majitel Kaple sv. Anny Jiří Hájek.

Hájek (STAN): Dobrý starosta je lidem nejbližším politikem
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

S komunální a regionální politikou má zkušenosti jako bývalý starosta městského obvodu 5. města Pardubic.„Hnutí STAN dlouhodobě prosazuje srozumitelnou politiku, mimo jiné přímou volbu starostů a primátorů. Dobrý starosta je lidem nejbližším politikem, je důvěryhodný a občané to ocení i při volbách. Starostové z hnutí STAN se svými zkušenostmi ze samosprávy obcí a měst do krajského zastupitelstva patří,“ říká lídr na hejtmana Jiří Hájek. „Děkuji svým kolegům za důvěru. Osobnosti, které máme na kandidátce a které brzy představíme veřejnosti, jsou opravdovou zárukou toho, že to s Pardubickým krajem myslíme dobře,“ doplňuje Hájek.

„Jsem velmi rád, že se k nám přidávají nejen starostové a místostarostové, ale i další významné osobnosti regionu – lékaři, osobnosti z oblasti dopravy, školství a kultury, sportovci. Věříme, že voliče v kraji zaujmeme,“ dodává Oldřich Koblížek, předseda krajského STANu a starosta Vraclavi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!