Haláková (KDU-ČSL): Karlovarský kraj podpořil projekt Lázní Kyselka

29.12.2020 11:10

Zastupitelstvo Karlovarského kraje na svém posledním zasedání schválilo poskytnutí dotace ve výši 350 000 korun lázním v Kyselce.

Haláková (KDU-ČSL): Karlovarský kraj podpořil projekt Lázní Kyselka
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Oľga Haláková

 Podpoří tak projekt „Lázně Kyselka – architektonický územní generel a studie proveditelnosti“, v jehož rámci má dojít k rehabilitaci památkového areálu městských lázní v Kyselce.

„Na základě vytvoření generelu celého areálu bude možné popsat a srozumitelně veřejnosti představit celkovou revitalizaci a budoucí využití objektu Lázní Kyselka, a to pomocí krátkého spotu. Vytvořené video pak bude sloužit také k oslovení dalších investorů i možných provozovatelů areálu,“ uvedla krajská radní pro oblast kultury a památkové péče Ol´ga Haláková.         

Tento projekt Karlovarský kraj podpořil již v minulém roce, nyní se jedná o jeho rozšíření. Práce na architektonických studiích jednotlivých objektů zahrnují například zpracování návrhu ve variantách skic a pracovních modelů, vymodelování 3D objektů, animaci objektů areálu, zpracování vizualizací a doplňkových obrazových materiálů a další. Projekt by měl být hotový do konce roku 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Stavíme aktuálně více než 200 km nových dálnic

23:07 Ministr Kupka: Stavíme aktuálně více než 200 km nových dálnic

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dopravě.