Hašek: Odmítám praktiky jak z učebnice státní bezpečnosti- dehonestační kampaň a kádrování

11.08.2016 16:26

Myslím, že začíná být naprosto evidentní, po dnešní tiskové konferenci, jaký je celý scénář. Nejdříve pošpinit lídra jihomoravské sociální demokracie a následně slavnostně a obřadně oznámit, že s pošpiněným člověkem se za jednacím stolem nesedí.

Hašek: Odmítám praktiky jak z učebnice státní bezpečnosti- dehonestační kampaň a kádrování
Foto: red
Popisek: Exhejtman Michal Hašek

Tuto metodu absolutně odmítáme. Sociální demokracie je demokratická strana, lídra i celou kandidátku schválilo vnitrostranické referendum, či-li hlasovali všichni sociální demokraté na jižní Moravě. My nebudeme kádrovat. Tak jak my nebudeme kádrovat a jsme připraveni jednat po volbách se všemi, kdo od voličů dostanou demokratický mandát ke správě jižní Moravy, tak si nenecháme kádrovat vnitřní záležitosti sociální demokracie. Chci k tomu osobně dodat, že pánové z ANO musí být už hodně zoufalí, zřejmě z dosavadních průzkumů, které ukazují, že ANO na jižní Moravě brutálně zaostává, je až na čtvrtém místě za sociální demokracií, komunisty a lidovci, a za druhé zřejmě z vlastní volební impotence. Namísto řešení reálných problémů a témat, jakými jsou určitě krajské zdravotnictví, otázka zásad územního rozvoje, bezpečnost, doprava, zemědělství a vinařství, otázka řešení sucha, tak se zabývají jediným programem, který mají v této chvíli k dispozici, a ten program se jmenuje „Antihašek“. Věřím v moudrost jihomoravským voličů, lidé budou volit hlavou i svým srdcem a my budeme jako sociální demokraté respektovat výsledek krajských voleb. 7. a 8. října. Zároveň nebudu reagovat na výroky pana Šimka na dnešní tiskové konferenci. Pan Šimek byl roky mým blízkým spolupracovníkem a dnes přichází s rádoby bombastickými výroky, shodou okolností 8 týdnů před volbami a v situaci, kdy je volebním lídrem ANO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…