Hausenblas: Mandát senátora by mi umožnil prosazovat zájmy Ústí s větší autoritou než doposud

08.10.2016 8:32

Jak jste se již pravděpodobně dočetli nebo doslechli, kandiduji v Ústí nad Labem do Senátu. Jsem nezávislým kandidátem s podporou hnutí JsmePRO! Kraj 2016 a koalice Pirátů se zelenými.

Hausenblas: Mandát senátora by mi umožnil prosazovat zájmy Ústí s větší autoritou než doposud
Foto: Archiv MH.
Popisek: Martin Hausenblas.

Protože svoji kandidaturu beru vážně, strávil jsem v uplynulém měsíci desítky hodin na náměstích a ulicích diskuzemi s občany. Díky tomu jsem mohl lépe pochopit, které věci Ústečany zajímají a trápí.

Mandát senátora by mi umožnil prosazovat zájmy Ústí a celého regionu s větší autoritou než doposud. Ať už ale volby dopadnou jakkoliv, z Ústí neodejdu. Rozhodně chci pokračovat ve všech svých aktivitách, které vytrhnou Ústí ze spirály chudoby a zlepší místní společenské a kulturní prostředí.

Svůj program jsem podrobněji představil ve volebních novinách, na potištěném toaletním papíru (prvním letáčku, který má hodnotu opravdu pro každého :)), na svém webu a také prostřednictvím videí na Facebooku.

Rád bych vás tímto požádal, abyste k volbám přišli. Zvažte prosím, že do urny vhodíte obálku právě s mým jménem. Pokud s sebou vezmete dalšího člena rodiny či přítele, který by jinak třeba ani volit nešel, budu vám zavázán. A konečně nezapomeňte, že senátní volby definitivně rozhodne až druhé kolo o týden později.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…