Havlová (VV): Vroucí pozdrav Klasnové do Alp. Šéf IT Lesy ČR zadržen

10.12.2013 18:20

Podle informací serveru Týden.cz vyšetřování předražených IT zakázek státního podniku Lesy ČR vyústilo v zatčení bývalého šéfa odboru informačních technologií Jana Přibyla.

Havlová (VV): Vroucí pozdrav Klasnové do Alp. Šéf IT Lesy ČR zadržen
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Poslankyně za hnutí Úsvit přímé demokracie Olga Havlová

Tato informace určitě potěší a rozehřeje Kateřinu Klasnovou, která toho času na dovolené v Alpách, věnovala tématu hospodaření státního podniku Lesy ČR mnoho času, interpelací a trestních oznámení.

Pokud někdo bude opětovně pomlouvat VV, tak jednu věc jim nikdy upřít nemůže. Za jejich éry, která nekončí, se začala korupce konečně vyšetřovat a postihovat. Kateřina Klasnová se tématu Lesy ČR a jejich hospodaření dlouhodobě věnuje a věřím že jí zpráva o zadržení šéfa IT i na dálku vyvolala úsměv na tváři.

Mě naproti tomu příjemně překvapilo, že to byl Finanční a analytický útvar ministerstva financí, který na podezřelé transakce upozornil. Za zajímavou informaci a zároveň možné vodítko považuji, že z 240 milionů, které se z offshorových firem dostaly zpět do Česka, vybíral podle serveru E15 peníze v i lobbista Jiří Hart, který má velmi blízko k ČSSD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…