Hejtman Hašek: Poslední krok Automotodromu Brno...

23.06.2015 21:12

Pozastavení prodeje vstupenek podle mne odhaluje v plné nahotě, oč v celém příběhu veřejných peněz na Grand Prix ČR už několik měsíců jde. Dokud jde kdokoliv z veřejné sféry Automotodromu Brno na ruku, je to v pořádku.

Hejtman Hašek: Poslední krok Automotodromu Brno...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek

Jakmile se však objeví snaha veřejného sektoru stanovit podmínky pro podporu v desítkách milionů korun, je zle a následuje strašení. Po dnešku už to ví i primátor Vokřál. Jednání Zastupitelstva města Brna se účastnili zástupci Automotodromu Brno. Informovali před hlasováním o návrhu postupu města primátora o tom, že pozastaví prodej vstupenek? Pokud ano, sdělil to primátor zastupitelům? Pokud ne, proč?

Na tyto otázky bude dobré znát odpověď co nejdříve. Díky krajem iniciované schůzce včera večer existuje dále šance na podporu Grand Prix ČR společným postupem státu, kraje i města. Primátor Vokřál zjevně neměl hlasy pro vlastní návrh smlouvy na 50 milionů v Zastupitelstvu města Brna.

I přes poslední krok Automotodromu Brno, a to přerušení prodeje vstupenek, je Jihomoravský kraj stále připraven se státem a městem zformulovat podmínky pro společnou finanční podporu Grand Prix ČR 2015 a pro dohodu o budoucnosti Grand Prix ČR od roku 2016.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…