Hejtman Okleštěk: Prozkoumáme všechny smlouvy, které se týkají marketingu

28.07.2018 17:19

Hejtmanství chystá další kroky, které vylepší obraz Olomouckého kraje doma i v zahraničí.

Hejtman Okleštěk: Prozkoumáme všechny smlouvy, které se týkají marketingu
Foto: anoprostejov.cz
Popisek: Ladislav Okleštěk, ANO

Nově chce také prověřit všechny marketingové smlouvy, které má krajský úřad uzavřeny. Cílem je zefektivnit propagaci regionu a účelně využít veřejné peníze.

„Chci, aby bylo naprosto jasné, komu a za co platíme reklamu a propagaci. Proto krajský úřad prozkoumá všechny smlouvy, které má uzavřeny a jež se týkají právě marketingu,“ vysvětlil své rozhodnutí hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

Krajský úřad již brzy spustí revizi, která dohody mezi krajem a marketingovými společnostmi prověří. Mimo to připraví nový záměr další propagace, kterým se má hejtmanství do budoucna řídit. „Důležitou změnou bude využívání moderních marketingových technologií. Jde totiž o obor, který se velmi rychle vyvíjí, a mění se tedy možnosti i způsoby, jimiž se náš kraj může navenek prezentovat,“ dodal hejtman Okleštěk.

Hejtmanství využívá marketingových služeb při propagaci významných kulturních, sportovních nebo společenských událostí jak v tuzemsku, tak i v zahraničí. Velký důraz přikládá zviditelnění regionu v oblasti cestovního ruchu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

12:28 Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

Česká republika má mít nově vládního koordinátora strategické komunikace (STRATCOM). Na pozici vláda…