Hejtman Půta: Popírání skutečnosti a dnešního stavu nám nepomůže

09.10.2020 16:02 | Zprávy

Komentář na facebookovém profilu k vývoji epidemické situace v republice

Hejtman Půta: Popírání skutečnosti a dnešního stavu nám nepomůže
Foto: archiv hejtmana
Popisek: hejtman Libereckého kraje Martin Půta (SLK)

Mnoho lidí si stále nechce připustit vážnost situace, do které míříme. Rozumím tomu, omezení jsou tvrdá, dopadnou na celou společnost a zasáhnou do našich životů. Mnoha lidem způsobí existenční potíže. Popírání skutečnosti a dnešního stavu nám ale nepomůže.

Čísla bohužel hovoří jasně a dokud se nezmění trend nárůstu počtu hospitalizovaných osob, nejde očekávat zmírňování opatření. Dva týdny, o kterých mluví pan Prymula v televizi, jsou jen zbožné přání.

Kdo vydrží dlouhý článek, ať čte, navíc stojí i za přemýšlení. Pokud na COVID-19 nevěříte, zvažte, zda vám sledování mého profilu nezhoršuje zdravotní stav.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Petr Fiala nejenže nepochopil, proč prohrál, ale nechápe ani, ŽE prohrál

18:19 Schillerová (ANO): Petr Fiala nejenže nepochopil, proč prohrál, ale nechápe ani, ŽE prohrál

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládě Petra Fialy.