Hejtman Půta: Popírání skutečnosti a dnešního stavu nám nepomůže

09.10.2020 16:02 | Zprávy

Komentář na facebookovém profilu k vývoji epidemické situace v republice

Hejtman Půta: Popírání skutečnosti a dnešního stavu nám nepomůže
Foto: archiv hejtmana
Popisek: hejtman Libereckého kraje Martin Půta (SLK)

Mnoho lidí si stále nechce připustit vážnost situace, do které míříme. Rozumím tomu, omezení jsou tvrdá, dopadnou na celou společnost a zasáhnou do našich životů. Mnoha lidem způsobí existenční potíže. Popírání skutečnosti a dnešního stavu nám ale nepomůže.

Čísla bohužel hovoří jasně a dokud se nezmění trend nárůstu počtu hospitalizovaných osob, nejde očekávat zmírňování opatření. Dva týdny, o kterých mluví pan Prymula v televizi, jsou jen zbožné přání.

Kdo vydrží dlouhý článek, ať čte, navíc stojí i za přemýšlení. Pokud na COVID-19 nevěříte, zvažte, zda vám sledování mého profilu nezhoršuje zdravotní stav.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Vzdát se míru znamená zemřít pro Ukrajinu, řekl Orbán

22:12 Okamura (SPD): Vzdát se míru znamená zemřít pro Ukrajinu, řekl Orbán

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.