Herzán: Proč STAN?

30.11.2017 17:33

Jako aktivní člověk s mnoha zájmy jsem dlouho váhal, zda se připojit k činnosti nějakého politického uskupení. Dlouhé roky jsem odolával s tím, že dělám spoustu jiných věcí a že politiku jako takovou přenechám těm zkušenějším.

Herzán: Proč STAN?
Foto: STAN
Popisek: STAN

Výsledky letošních voleb do Poslanecké sněmovny tento můj názor pootočily. Uvědomil jsem si, že nechci být součástí světa, který je "řízen jako firma" nebo kde musíme neustále hledat někoho "kdo za to může." Chci být členem společnosti, která nepátrá po viníkovi našich neúspěchů, ale je založená na tvůrčích možnostech a zodpovědnosti každého člověka.

Starostové a nezávislí mě oslovili především tím, že vyrostli "zdola." Dobře znají chod svých obcí a měst i problémy, se kterými se potýkají běžní občané. Zároveň už v minulém volebním období prokázali, že se neztratí ani ve vodách vysoké politiky a dovedou prosadit ty zákony, se kterými tam šli. Přesně to je ten důvod, proč mají moji důvěru a proč je rád podpořím v dalším volebním období.

Ondřej Herzán

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…