Hnutí ANO v Lovosicích povede radnici spolu s KSČM

17.10.2014 11:37

Vážení spoluobčané, jako zástupci vítězného hnutí ANO v našem městě jsme se po všech jednáních rozhodli, že povedeme radnici v Lovosicích s podporou KSČM.

Hnutí ANO v Lovosicích povede radnici spolu s KSČM
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO 2011

Povolební rozhovory jsme realizovali se všemi úspěšnými stranami. Některá jednání byla jen politická, některá i příjemná a vstřícná. Přesto zahajujeme toto volební období jen s jedním partnerem. 15 našich hlasů v zastupitelstvu považujeme za dostatečný mandát pro realizaci našich volebních programů.

Přejeme si, aby opozice byla konstruktivní, nápomocná dobrým věcem a aktivní v kontrole naší práce. ANO obsadí post starosty i místostarosty a bude mít šest členů rady. I v komunální politice chce hnutí prosazovat naše hlavní priority: nebudeme krást, nebudeme lhát a budeme pro vás pracovat.

Komunální politika je více založena na vztazích lidí, kteří mají zájem pomáhat své obci, než na stranách a ideologiích. Budeme Vám naslouchat a řešit Vaše problémy a starosti, držte nám palce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

23:08 Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě