Hnutí SPD programově odmítá diskriminaci na základě pohlaví

31.05.2016 15:49

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD)

Hnutí SPD programově odmítá diskriminaci na základě pohlaví
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Hnutí SPD - Tomio Okamura odsuzuje výroky tureckého velvyslance, který žádá trestně právní stíhání osob za výroky kritizující islám. Tato činnost velvyslance Turecké republiky připomíná požadavky německého velvyslanectví v druhé polovině 30. let v Československu. Tehdy byla požadována cenzura a stíhání pro novináře a divadelní soubory (Osvobozené divadlo) kritizující hitlerovský režim v Německu.

Hnutí Svoboda a přímá demokracie nesouhlasí se záměrem ČSSD zavést kvóty na obsazení funkcí v orgánech soukromých firem pro ženy. Hnutí SPD programově odmítá diskriminaci na základě pohlaví, sexuální orientace, etnika a jiných hledisek.

Předsednictvo hnutí SPD upozorňuje občany na alarmující situaci v Itálii, kam připlouvají nelegální imigranti ze severní Afriky. Počet nových imigrantů v průměru dosahuje denně již 2 tisíc a tento počet má tendence narůstat. Potvrzují se informace prezentované prezidentem naší republiky, že na cestu do Evropy se letos vydají 2 miliony nelegálních imigrantů. Hnutí SPD - Tomio Okamura opakovaně vyzývá vládu k odmítnutí přijímání jakéhokoliv počtu nelegálních imigrantů a k přijetí opatření, které by zabránily jejich proniknutí na území České republiky. Pokud toho vláda není schopná, nechť podá demisi.

Hnutí SPD – Tomio Okamura bude prosazovat podle vzoru Berlína převod vodárenských kapacit do veřejného vlastnictví. Pitná voda musí být veřejným majetkem a musí skončit její monopolní zdražování zahraničními vlastníky.

Hnutí Svoboda a přímá demokracie bude prosazovat zrušení koncesionářských poplatků za televizní a rozhlasové vysílaní. Veřejnoprávní média jsou v současnosti drahým molochem, který nehájí zájmy českých občanů, ale šíří informace podle směrnic Evropské unie a politických lobbistů. Není proto důvod, aby je platil český občan. Budeme prosazovat státní Českou televizi a státní Český rozhlas s efektivním a výrazně menším rozpočtem.

Tomio Okamura – předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…