Homola (SPR-RSČ): "Bureš" premiérem ČR po volbách do Poslanecké sněmovny

04.04.2017 11:52

Krutá realita stavu Našeho státu a jeho obyvatel. Dubnový průzkum volebních preferencí je obrazem mediální masáže, nebo (ne)zdravého rozumu národa?

Homola (SPR-RSČ): "Bureš" premiérem ČR po volbách do Poslanecké sněmovny
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Vážení spoluobčané a voliči,

je pro mě velikým zděšením vývoj volebních průzkumů a posilování moci oligarchického hnutí ANO. Naplňuje to ve mě pocit, že se jedná o cílenou propagandu  majitele ANO a záměrného zkreslování výsledků průzkumu v jeho prospěch, nebo zdravý rozum národa je bohužel minulostí. V obou případech je tento stav alarmující. Je snad reálné, aby občané ČR věřily lžím, slovům a skutkům Andreje "Bureše" Babiše a ztotožnily se tak s politikou, kterou předseda hnutí ANO poslední volební období nastolil? Vážně je v pořádku řídit stát stylem "kázat vodu a pít víno", resp. šidit, okrádat a podvádět, čehož jsme svědky?

Doufám, že nikoliv. Kauzy jako AgroTech, čapí hnízdo, dluhopisy a ostatní snad nezůstanou bez povšimnutí, nebo se snad pletu? Stejně tak zákony a nařízení typu EET a pod., které A. Babiš a jeho parta prosadila jsou snad ku prospěchu státu a jeho obyvatel? Je tak na místě se nad tímto zamyslet a vyvodit patřičné důsledky. Pak jediným vysvětlením zůstává manipulace z výsledky veřejného mínění a mediální masáž obyvatelstva, že vlastně všechno je v pořádku a politika hnutí ANO je ve prospěch občana.

S touto krutou realitou se nechci a nemohu smířit a tímto vyzývám Vás, voliče, jděte k volbám a volte podle svého vědomí a svědomí bez předsudků a hlavně ve Váš prospěch.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…