Humplík (ODS): Už nemůžeme přihlížet, jak aktivisté blokují Prahu

22.02.2018 20:11

Současná pražská koalice v čele s primátorkou Adrianou Krnáčovou je v klinické smrti. ODS nabízí Pražanům pomoc a řešení.

Humplík (ODS): Už nemůžeme přihlížet, jak aktivisté blokují Prahu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda pražské ODS Filip Humplík

Dnešní jednání zastupitelstva opět ukázalo, že současná vládní koalice ANO, ČSSD, Lidovci, Zelení a STAN je v současnosti naprosto paralyzována.

Jejich každodenní hádky způsobují, že aktuální problémy Prahy se nijak neřeší. Zvláště strana Zelených svým programovým aktivismem blokuje jakýkoli rozvoj hlavního města.

Vzhledem k tomu, že Občanské demokratické straně není situace Prahy lhostejná, vyzýváme primátorku Krnáčovou k vypovězení koaliční smlouvy s Trojkoalicí.

“Ve zbývajících 6 měsících jsme připraveni podpořit klíčové body nutné ke správnému rozvoji města. Investice do infrastruktury, výstavby okruhů, zahájení stavby metra D, koncepce opravy pražských mostů, řešení parkovaní. To jsou témata z našeho programu, která jsme slíbili Pražanům, a které jsme připraveni i z opozičních pozic podpořit,” říká Alexandra Udženija.

“V žádném případě nejde o nabídku vstupu do koalice ani nám nejde o posty v dozorčích radách a další placené funkce. Jen už nemůžeme přihlížet, jak aktivisté blokují Prahu,” dodává Filip Humplík.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!