Janeček (KSČM): ODS na tradiční vlně – další bílý kůň?

06.04.2014 10:33

Od změny vedení ODS a jejích reprezentantů jsem si sliboval alespoň mírnou změnu, ale tradičně se nezměnilo zhola nic a modrý pták si opět veřejně zlomil křídla.

Janeček (KSČM): ODS na tradiční vlně – další bílý kůň?
Foto: red
Popisek: Pavel Janeček, KSČM

Prokazatelným faktem je, že jedním z největších sponzorů ODS v loňském roce byla dvaadvacetiletá kadeřnice na mateřské dovolené Sabina Spálovská, což vzbuzuje oprávněně vlny pochybností. Výroční finanční zpráva strany uvádí, že ODSku obdarovala o jeden milion korun českých. Nevlastní však vůbec žádné nemovitosti a jejím trvalým bydlištěm je chata kdesi uprostřed lesů. Strana na této skutečnosti nevidí vůbec nic podezřelého, jak sdělila mluvčí Jana Havelková.

Dar totiž splňuje všechny přísné interní předpisy a strana ho přijala ve standardní bezhotovostní platbě. Není tedy důvod k panice a nikdo se nepozastavuje nad tím, jak k penězům přišla. Ona štědrá sponzorka měla pronajaté křeslo v kadeřnickém salónu v Brně a tento rok je na mateřské dovolené. Mladičká dárkyně to médiím přiznala. Tato skutečnost ve mně nezvedla ani nejmenší vlnu emocí, ne proto, že je jak vytržená z komiksu, ale proto, že u ODS jsme si už zvykli na leccos, a to že ODS je synonymem korupce a všemožných machinací je již zažitá fráze. Rojí se spekulace, že dar poslal někdo jiný a ona je pouze bílým koněm.

Ing. Pavel Janeček, kandidát pro volby do Evropského parlamentu za KSČM

Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

  • KSČM
  • Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • zastupitel města

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pavel Janeček

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…