Janeček (KSČM): Osm tisíc pedofilů v kostelech

15.07.2014 18:45

Jsme neustále svědky různých otřesných až perverzních zpráv o pedofilii, zejména mezi katolickými kněžími napříč celou naší zeměkoulí. Oběti těchto nemravných kazatelů pak dožívají svůj život v traumatech a jsou nadosmrti poznamenány těmito hrůznými činy.

Janeček (KSČM): Osm tisíc pedofilů v kostelech
Foto: red
Popisek: Pavel Janeček, KSČM

Papež František, který je často nazýván komunistou, marxistou a dalšími výrazy, protože otevřeně projevuje sociální cítění, se rozhodl tvrdě zasáhnout, což já vítám. Pokud se papež nepřepočítal, tak mezi asi 414 tisíc kněžími je zhruba 8 tisíc pedofilů, tedy 2 procenta, což je skandální skutečnost připomínající doby dávno minulé, středověk. Já toto číslo odhaduji ještě mnohem vyšší.
 
 I když se církev snaží zdeformovat tyto výroky ve svůj prospěch a všemožně se za každou cenu očistit, dokonce v podstatě popřít i to co je dokázané, tak už ji málokdo uvěří. Osobně považuji za nejproblematičtější a nejnesmyslnější celibát katolických kněží, který byl zaveden až zhruba 900 let po smrti Ježíše Krista. Celibát je podle mě přežitek a měl by být zrušen. Ačkoliv si to vyžádá určitou dobu, v rámci bezpečnosti našich dětí chodících do kostela.
 
 Každý kněz by neměl mít problém se normálně oženit. Vždyť u východních katolických církví to tak bez problémů funguje a případy zneužívání dětí se nemnoží jak houby po dešti. Děti jsou přeci to nejcennější, co rodiče mají, proto je nutné je ochránit.

Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

  • KSČM
  • Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • zastupitel města

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…