Janeček (KSČM): Tvrdě omezme továrny na lidské neštěstí v Náchodě

18.08.2014 10:21

Občané v okolí heren mívají vykopané dveře, poškozená okna, vykradené byty či sklepy. Často jsou očitými svědky drogového dealerství. Legální "továrny na neštěstí" se nacházejí v ulicích: Běloveská 120, Hurdálkova 152, Kamenice 114, Kostelecká 1204, Masarykovo náměstí 68, Masarykovo náměstí 69, Parkány 413, Plhovská 1098, Plhovské náměstí 1101, Polská 105.

Janeček (KSČM): Tvrdě omezme továrny na lidské neštěstí v Náchodě
Foto: red
Popisek: Pavel Janeček, KSČM

Hazard je stejně vážný jako alkoholismus, jeho vedlejším produktem je zchudnutí naivně věřících lidí, že vyhrají. Pokud se podíváme na psychologii gamblerství, tak výherní, spíše proherní automat je počítač naprogramovaný na bázi modelu hry disponující dvěma úrovni. Hráč může vyhrané body ponechat ve hře a znovu je vložit do rizikové hry, kde se zvyšuje možnost jeho výhry. Spodní úroveň tedy dává, na druhou stranu ona riziková hra své dávání logicky vykompenzuje.

Základním kvalitativním kritériem je progresivita, kdy se člověk seznámí s přístrojem a je při své závislosti ochoten riskovat svoje peníze, rodinu i kariéru. Nadcházející fází je nerespektování prohry a půjčování si financí na další hraní. Dalším faktorem je impulzivita, jakmile člověk slyší podobnou hudbu, co vydává automat, tak ihned odchází hrát. Konečná a finální fáze je otázka dluhů a krádeží, a tím analogicky zvýšení kriminality v Náchodě.

Je to vskutku donebevolající, aby naše náchodská radnice svoji vyhláškou tento "výnosný business" tolerovala a na ziscích od závislých a nešťastných lidí ještě dále profitovala. Proti hernám je nutné tvrdě zasáhnout, a to můžu, pokud dostanu důvěru v komunálních volbách, občanům Náchoda slíbit.
               
Ing. Pavel Janeček, KSČM

Ing. Pavel Janeček, BBS(Hons)

  • KSČM
  • Kandidát do Zastupitelstva Královéhradeckého kraje za KSČM
  • zastupitel města

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Musíme říct zavčas STOP!

12:06 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Musíme říct zavčas STOP!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vpouštění politiků a neziskovek do škol